Partytent huren: voor elke gelegenheid!

tent inrichting

Wanneer u een evenement gaat organiseren, zullen er al gauw een aantal vragen naar boven komen. Hoeveel mensen komen er? Hoe doen we dat als het gaat regenen? Zeker wanneer u nog geen locatie heeft kan de organisatie lastig zijn. Gelukkig hebben wij de beste oplossing: het huren van een partytent!

Zoekt u hoge kwaliteit partytenten?

Niet iedereen beschikt over een zaal waarin evenementen kunnen worden gehouden. En om nu te zeggen dat een lege parkeerplaats een mooie uitstraling geeft voor een feest, is ook niet echt waar. Of mogelijk wilt u juist de bijeenkomst buiten houden, maar een partytent gebruiken als beschutting bij minder weer.

Partytenten zijn populaire producten voor een geweldig feest. Wanneer u een feest geeft, een bijeenkomst organiseert of een pleinfeest houdt, dan biedt een partytent van Peters Tentenverhuur uitkomt! Ook voor een (winter)fair, een tuinfeest of een borrel biedt een tent een perfecte locatie.

Geweldig feest met verschillende partytenten

Het huren van een partytent is voor zowel particulieren als bedrijven populair, omdat u direct een functionele en sfeervolle ruimte creëert voor uw feest. Onze party tenten zijn geschikt voor bijvoorbeeld een bruiloft, een dorpsfeest, een muziekfestival, een business event met potentiële klanten, een bijeenkomst met uw medewerkers of een verjaardagsfeest!

partytent huren

Breed assortiment

U bent gegarandeerd van hoge kwaliteit partytenten bij ons. Door een breed assortiment, bieden wij gegarandeerd de beste optie voor iedereen die een tent huren wil. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze feesttenten en aluhallen die het hele jaar door gebruikt worden en beschutting bieden. Of de tentoverkappingen zonder zijkanten die heel passend zijn voor evenementen in de zomer. Een partytent is aan de zijkant open of heeft zijflappen. Bij de grotere partytenten zit dit er standaard bij.

Het is goed om te weten dat een partytent huren bij ons betekent dat wij de partytent professioneel zullen opzetten en afbreken. Ook zaken zoals nooduitgangen en -verlichting worden door ons geregeld. Uiteraard zijn gewone zaken zoals een verdeelkast ook inbegrepen.

Eigen thema? Dat is mogelijk met een partytent!

U kunt de party tent zelf aankleden en persoonlijk maken – passend bij uw feest. In onze tenten kunt u ook statafels of juist tafels en stoelen kwijt. Natuurlijk is het mogelijk om een bar in de tent te plaatsen. Populaire thema’s kunnen heel mooi worden verwerkt in een partytent. Bekijk de mogelijkheden voor aankleding!

Wij verhuren verschillende maten én attributen voor de inrichting

Een partytent is eigenlijk een overdekte plek voor uw feestje. Of dit nu enkel gaat om een dak boven de catering, de muziekinstallatie, de gasten of voor het gehele feest, de bedoeling is dat u een droge plek hebt voor uw party. Uw feestje kan daarnaast opgeleukt worden met banken, tafels, een podium, een beamer, en nog meer.

En als u helemaal los wil gaan, dan kunt u natuurlijk meerdere partytenten gebruiken. Dit krijgt dan haast het gevoel van een festival, maar dat is toch eigenlijk in feite één grote party? De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos. Zo is een kleinere partytent huren van 5 bij 2,5 meter ook mogelijk.

partytent huren

Bezorging, opzetservice, scherpe prijzen, hoge kwaliteit, vlotte service!

Een partytent huren is heel eenvoudig bij Peterstenten. Bezorging, opzetservice, scherpe prijzen, hoge kwaliteit, vlotte en snelle service!. Dat is onze kracht. Voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. We kijken graag samen met u wat het beste bij uw evenement past. Welke afmetingen heeft u nodig? En hoe zit het met de ondergrond? Wij denken met u mee! Bij ons kunt u terecht voor het huren van een breed assortiment.

Partytent huren voor professionele kwaliteit

Het huren van een partytent geeft veel gemak. Zeker met onze snelle service zijn partytenten voor uw evenement binnen een handomdraai opgezet. Partytenten geven gemak, en tegelijkertijd professionele kwaliteit. Daarom kunt u tenten uit ons assortiment gebruiken voor zowel particulieren feesten als zakelijk gerelateerde evenementen.

Prijzen huren van een partytent

Het is lastig om voor het huren van een partytent een specifieke prijs te geven. Dit komt omdat Peterstenten echt een verhuurder is die maatwerk en persoonlijke service levert. U kunt altijd vrijblijvend een offerte opvragen voor uw bijeenkomst. Wij vertellen u graag meer over wat we voor u kunnen betekenen! Persoonlijke service voor zowel particulieren als bedrijven en het bieden van hoge kwaliteit staan bij ons centraal.

Partytent huren in de regio