Tentvloer huren

Uiteraard verhuren wij van Peterestenten niet alleen meer een tent, wij leggen ook houten vloerdelen (planken). Bij uw feesttent of aluhal kunt u via ons direct een houten tentvloer huren. Het meest gebruikt is een vlondervloer. Dit zijn panelen die makkelijk gelegd kunnen worden om één geheel te maken.

Houten tentvloer huren?

Wij maken binnen ons assortiment gebruik van profssionele materialen en technieken voor het leggen van tentvloeren. Daardoor bent u verzekerd van een stabiele vlondervloer voor uw bijeenkomst.

Assortiment tentvloeren verhuur Peterestenten

Wij verhuren een houten tentvloer voor onder andere:

  • Maneges: houten vloer in paardenpakken
  • IJsbanen: waterpas in de lengte en breedte door gebruik van een laser
  • Terrassen: bijvoorbeeld naast feesttenten en podiumtenten
  • Vloer als looppaden ter bescherming van grasvelden tijdens bijvoorbeeld een evenement.

Houten tentvloer leggen

Wanneer u bij ons een vloer huurt voor uw tent, dan zullen wij de vloer leggen met behulp van een heftruck. De vloer wordt waterpas gesteld door middel van een laser en we zorgen voor een stabiele koppeling van de vlondervloer met verschillende ijzeren vloerstempels.

Afmetingen

Houten tentvloer verhuur bij ons komt met de volgende afmetingen:

  • 5 meter lang x 2.50 meter breed
  • 6 meter lang x 2.50 meter breed
  • 7.50 meter lang x 2.50 meter breed

Voor afwijkende maten kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Waarom een houten tentvloer?

Ondergrond voor uw tenten is belangrijk. Daarom is een tentvloer in principe een must. Een houten vloer als ondergrond heeft veel voordelen ten opzichte van andere vloeren. Zo is hout goedkoop wat zorgt voor lagere prijzen in verband met de huur. En hout is makkelijk te plaatsen. Peterstenten met haar geavanceerde werkwijze heeft uw tentvloer zo gelegd!

> Schone tent

Iedereen wilt uiteraard een schone tent en een schone ondergrond. Door houten vloeren te huren als ondergrond zal de tent makkelijker schoon blijven. Zonder een houten tentvloer te huren zal de tent makkelijk vies worden, omdat u zonder een vloer te huren makkelijk last kunt krijgen van opspattende modder, grasvlekken of gerelateerde viezigheid die vieze schoenen naar binnen lopen. Door middel van een ondervloer voorkomt u dit.

> Meer comfort met een goede vloer

Een fijne vloer zorgt voor meer comfort. We staan er niet altijd bij stil, maar een comfortabele ondergrond zorgt ervoor dat u de ervaring van het evenement een stuk verbetert. U houdt dingen als kou en vochtigheid met een tentvloer makkelijker buiten. Verblijven in de tent zal merkbaar aangenamer zijn, zeker wanneer het weer niet helemaal ideaal is. Kies dus voor een warme en stabiele ondervloer voor uw tent, daarmee verbetert u direct uw feest of evenement!

Hulp nodig?

Bij ons kunt u een houten tentvloer huren in verschillende maten. Hierdoor kunnen we aan alle wensen van onze klanten voldoen. De grootte van de tent maakt niet uit, wij bieden een breed assortiment en plaatsen de vloer door middel van vloerdelen (planken). Hierdoor bezorgen wij u een vloer op maat die precies gelegd wordt zoals u wilt! Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan!

Benieuwd naar wat we met onze producten en diensten voor u kunnen betekenen?

Vraag direct een offerte aan!

Veelgestelde vragen over een tentvloer huren

Wij spreken uit ervaring als we zeggen dat een houten tentvloer het beste materiaal is om te gebruiken. Wanneer u een houten vloer huurt bij Peterstentren dan wordt de vloer waterpas gesteld door middel van een laser en het hout maakt een stabiele koppeling van de vlondervloer met diverse ijzeren vloerstempels mogelijk. Een houten vloer is praktisch voor ieder evenement en is overigens ook zo gelegd. Bij Peters Tentenverhuur kunnen tentvloeren in diverse afmetingen worden gelegd. U kunt ook kiezen voor een afwijkende maat, in dat geval kunt u met ons altijd contact opnemen.

Ja, dat kan. Bij Peters Tentenverhuur kunt u vandaag nog een offerte aanvragen. U krijgt dan van ons zo snel mogelijk reactie en we gaan met elkaar in gesprek. Wij zijn in staat voor al onze klanten volledig maatwerk te leveren. Dat helpt om voor u het evenement te creëren volledig zoals u het voor ogen heeft. Ook voor een tentvloer kunt u gewoon een offerte bij ons aanvragen, wij hebben vloeren van 2.5 meter breed en 5, 6 of 7 meter lang, voor afwijkende maten kunt u ons ook benaderen.

Het is belangrijk om een goede ondergrond te hebben voor de tent. Alleen al daarom is een tentvloer in principe een must. Een houten vloer heeft ook een hoop voordelen wanneer u deze vergelijkt met andere vloeren. Hout is goedkoop, dat zorgt voor lagere prijzen voor de klant, daarnaast kunnen wij hout snel en gemakkelijk plaatsen en is het een sterk en kwalitatief goed materiaal dat al eeuwenlang voor allerlei soorten vloeren wordt gebruikt.

Peters Tentenverhuur levert vloeren in drie afmetingen, allemaal zijn ze 2.5 meter breed, maar u kunt kiezen voor vloeren die 5, 6 of 7 meter lang zijn. Voor afwijkende maten is het ook altijd mogelijk om ons te contacteren en dan kunnen wij een vloer op maat neerleggen. Wat voor evenement u ook heeft, wij zorgen ervoor dat u een kwalitatief goede en comfortabele vloer hebt voor de tent. Een tentvloer is een uitstekende toevoeging voor een betere ervaring gedurende het evenement. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Veelal worden evenementen gehouden op grasvelden en bestrating. In beide gevallen is het mogelijk om een tentvloer te plaatsen. Bij ons kiest u de locatie van het evenement, en wij zetten hier een tent op, en wij regelen het plaatsen van de vloer indien u dit wenst. Het plaatsen van een tentvloer gaat met de jarenlange ervaring van Peters Tentenverhuur makkelijk en snel. Als u een offerte aanvraagt dan kunnen we in gesprek over uw specifieke wensen.