tent carnaval huren

Is uw vereniging zich alweer helemaal aan het voorbereiden op carnaval? Dan bent u ongetwijfeld op deze pagina terecht gekomen, omdat u op zoek bent naar een tent. Bij Peters Tenten zit u helemaal op de juiste plek voor tenten die zeer geschikt zijn voor voor het vieren van carnaval.

Formaat carnavals tenten

Als u zelf een enorm evenement organiseert met carnaval, moet u wel een tent hebben die een groot aantal mensen kan voorzien van een plekje. Weet u niet precies hoe groot de tent moet zijn? Wij kunnen u daarmee helpen. We adviseren u graag over de grootte op basis van de gewenste capaciteit. Wij kunnen onder meer feesttenten en aluhallen leveren.

Maatwerk

Maar ook als u bij uw kroeg een extra tent wilt hebben om meer mensen te bedienen tijdens carnaval helpen wij u graag. Tenten voor carnaval zijn maatwerk. We kunnen verschillende breedte maten leveren. Dit zijn 5, 10, 12, 15 en 20 meter. Het maakt dus niet uit hoe groot of klein u de tent wilt hebben. Wij hebben altijd een passende oplossing.

De tenten hebben een vrije overspanning. Dit houdt in dat er geen palen in de tent staan. Hierdoor kan de lengte telkens met 5 meter verlengd worden en kan de hij zo groot worden als u wilt.

Podium

Alles is mogelijk tijdens carnaval en ook bij ons. Bij  carnaval kunt u natuurlijk niet zonder podium. Podiumtenten kunnen los geplaatst worden of in combinatie met een carnavals tent.

Onze speciale podiumtenten hebben een wandhoogte van 4 meter. De podiumtenten zijn volledig verduisterd, zodat het licht tijdens een optreden perfect tot zijn recht komt.

Aangepaste podiums zijn ook mogelijk. We kunnen podiums in elk gewenste afmeting realiseren. De mogelijke hoogtes zijn 30, 50, 80 en 100 cm.

tent carnaval

Aankleding

Wij plaatsen de tent niet alleen, maar kunnen ook helpen met de aankleding ervan. Hierbij kunt u denken aan (sta)tafels, barkrukken of loungesets. Maar ook tapinstallaties met bijpassende barombouw en achterwanden behoren tot de mogelijkheden.

Toiletvoorzieningen

Om het terrein hygiënisch te houden en de capaciteit aan bezoekers aan te kunnen doet u er verstandig aan om ook een van onze toiletvoorzieningen te huren. Deze kunnen zowel tegen de tent worden geplaatst of los ervan.

De toiletunits worden standaard geleverd met een watertoevoerslang en 230V stroomkabel.

Wetgeving

Voor het plaatsen van een carnavals tent is het belangrijk dat u hiervoor wel officiële toestemming hebt van de gemeente. Wanneer u dit niet goed voor elkaar heeft kan dit leiden tot boetes en het verplicht weghalen van de tent.

Wat is er voor u mogelijk?

Wilt u weten wat er voor u mogelijk is? Twijfel dan niet om contact op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen

Vul de gevraagde gegevens in en we zullen contact met u opnemen. Uw telefoonnummer is niet verplicht, maar uw e mailadres wel. De offerte sturen we namelijk naar uw e mailadres, zodat u deze rustig kunt doorlezen. Mocht u geen mail ontvangen op het opgegeven e mailadres, vergeet dan niet uw spam folder te controleren.