Partytent huren Bennekom

Heeft u binnenkort een speciale feestgelegenheid en geen ruimte voor gasten in huis, op kantoor of in de buurthal? Kies dan voor Peters Tenten in Bennekom. Wij hebben partytenten van de hoogste kwaliteit, voor al uw feesten in de Gelderse vallei. We vertellen graag meer over de mogelijkheden!

Een geslaagd feest in de Gelderse Vallei

In Bennekom zijn wij uw partner voor het huren van de juiste tent. Verhuur van Peters Tenten is geschikt voor een feest met gasten van grote en kleine aantallen. Onze partytenten kunnen we namelijk in verschillende afmetingen leveren.

Echt passend bij uw evenement

Wij steken tijd en aandacht in het creëren van een unieke sfeer die echt bij uw feest past. Door het voorstellen van de juiste partytent. Bij ons kunt u meer verwachten dan alleen het ”easy up tenten” principe.

Wij creëren hetzelfde gevoel dat u krijgt bij het huren van een gebouw, alleen dan een stuk goedkoper, flexibeler en makkelijker

Partytent huren Bennekom: Hoe zit het met de afmetingen

Voor tenten verhuur in Bennekom en omgeving zijn er bij ons verschillende afmetingen mogelijk. Wij snappen dat ieder feest anders is, daarom wordt de partytent voor uw feest, evenement of bijeenkomst ook opgezet zoals u dat wenst.

Het beste resultaat door maatwerk

Bij Peterstenten werken we met het maatwerkprincipe. Zo halen wij bij iedere klant het maximale eruit wat erin zit, en zo betaalt u nooit te veel!

Extra’s ook een mogelijkheid

Ook is het leveren van extra’s bij ons geen enkel probleem. Heeft u bijvoorbeeld een heater nodig omdat je evenement in de winter plaats vindt? Of zoekt u naar toiletmogelijkheden bij de tent? Geen enkel probleem.

Geef het bij ons aan

Extra’s kunnen worden aangegeven in de offerte en we kunnen deze naderhand nog verder bespreken. Nadat u ons het plan voor uw evenement voorlegt, kunnen we naderhand nog aanpassingen voorstellen. Wij denken graag met u mee.

De voordelen van partytenten in Bennekom

Waarom kiezen voor partytenten in Bennekom? U zou natuurlijk ook een gebouw kunnen afhuren voor het feest in plaats van een tent. Een tent heeft echter diverse voordelen:

  • U kunt een partytent helemaal zelf aankleden, bijvoorbeeld met LED verlichting en tafels en stoelen.
  • Daarnaast verzorgt Peters Tenten een partytent volledig op maat. U krijgt dus alsnog een feest dat helemaal is ingericht zoals u wilt.
  • Het huren van een tent is een stuk goedkoper dan het afhuren van een gebouw. Hetgeen dat u hierop bespaart kunt u weer uitgeven aan het verder aankleden van het feest.
  • Peters Tenten is actief in Bennekom, als ook in de omgeving, bijvoorbeeld in Wageningen, Arnhem en Apeldoorn. Wij zijn uw lokale specialist.