Tentoverkappingen

Tentoverkappingen zijn uitstekend te gebruiken bij bijvoorbeeld pleinfeesten.
Ook kunnen deze gebruikt worden om door te kunnen werken bij slecht weer, de zogenaamde doorwerktent.
Het verschil met een feesttent of paviljoentent is dat hier geen vloer in gelegd wordt. Er wordt direct op het plein gebouwd, wat als grote voordeel heeft, dat er geen obstakels zijn met betrekking tot een opstap.

Omdat er geen vloer geplaatst wordt, zal er altijd verankering plaatsvinden door middel van betonverankering (hierbij worden blokken beton naast de tent geplaatst en vastgezet aan de tent) of penverankering (hierbij worden ijzeren pennen in de grond geslagen).

Breedtemogelijkheden

Onze tentoverkappingen verhuren we in breedtematen van 5, 12, 15 en 20 meter. De tentoverkappingen hebben een vrije overspanning, wat betekent dat er geen palen in de tent staan. Daardoor kunnen wij de lengte van de tentoverkapping telkens met 5 meter verlengen. De tentoverkappingen hebben een zijwandhoogte van 2,40 meter.

Desgewenst kunnen we bij weinig ruimte ook een vak van 2,50 meter plaatsen om uw beschikbare ruimte optimaal te benutten.

De tentoverkappingen zijn verder nog uit te breiden met onder andere:

  • verduisterde dakzeilen (geschikt voor het gebruik van beamers)
  • tafels en banken
  • een podium en uitgiftebarren (buffet)
  • eventueel zijn de harde zijpanelen ook te vervangen door zeildoek (pvc) ramen

Hulp nodig bij het bepalen van de juiste lengte en breedte of een vrijblijvende prijsopgave voor het huren van een tentoverkapping aanvragen?

Wij adviseren u graag op basis van de door u gewenste capaciteit. Neem gerust even contact met ons op.

Of vraag direct een offerte aan.