Evenementen tent huren

evenementen tent verhuur

Als u een evenement organiseert en op zoek bent naar bijzondere tenten, neemt u natuurlijk niet zomaar genoegen met de eerste de beste. Bij Peters Tentenverhuur genieten we van jarenlange ervaring. Wij helpen u dan ook graag aan een geschikte tent als u een evenementen tent huren wilt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden, of u nu op zoek bent naar een grote of kleinere oplossing.

Evenementen en tijdelijke accommodaties

Tenten kunnen tijdens allerlei soorten evenementen ingezet worden. Organiseert u een muziek of theater festival? Dan zorgen evenementen tenten voor een speciale sfeer op het festivalterrein. Ook op andere evenementen, zoals een culinair evenement, tijdens bedrijfsevents of tijdens sportevenementen, zorgen tenten voor een aangename beschutting.

Wat voor evenement u ook organiseert, wij helpen u graag aan de juiste tent. De ondergrond waar de tent geplaatst wordt, is trouwens niet het belangrijkste punt om naar te kijken. Onze huren tenten kunnen op verschillende ondergronden geplaatst worden.

Tentverhuur voor zakelijke evenementen

Ook voor zakelijke evenementen tentenverhuur een belangrijke rol spelen. U wilt tenslotte een goede indruk maken bij potentiële klanten, bezoekers en medewerkers. In ons assortiment vindt u zowel kleine tenten als grotere modellen. Samen zoeken we een passende tent uit.

Huur tent voor feesten & partijen

Of wilt u juist tenten huren voor een particulier evenement? Onze tenten zijn ook voor bijvoorbeeld een bruiloft of een verjaardagsfeest de perfecte oplossing. Met een passende tent zorgt u net voor die extra uitstraling die uw gasten zeker zullen waarderen.

Verhuur voor publieke evenementen

Als u een event organiseert dat publiek toegankelijk is, wilt u mogelijk ook een tent huren. Voor pleinfeesten, openingen waarbij mensen zonder uitnodiging kunnen langs komen of dorpkermissen zijn onze tenten ook aanraders.

evenementen tent verhuur

Geschikte tent huren voor evenementen

Er zijn diverste typen tenten geschikt om op evenementen te gebruiken. Het best passende type tent is natuurlijk afhankelijk van het soort evenement dat u organiseert, het aantal deelnemers en uw wensen. Waar kunt u aan denken als u een bijzondere tent wilt plaatsen?

Podiumtenten

Organiseert u een evenement waarbij optredens plaats vinden, waarbij er demonstraties of presentaties worden gegeven? Dan is een tent met een podium erin aan te raden. Deze tenten zijn compleet verduisterend, waardoor alle aandacht naar het verlichte podium getrokken wordt.

Aluhallen

Voor een luxe uitstraling op een evenement zijn aluhallen zeer geschikt. Een groot voordeel van deze tenten is dat er geen palen in het midden van de tent geplaatst hoeven te worden. Deze tent bestaat namelijk uit een frame met een zelfdragende constructie. Gasten en deelnemers kunnen zo ongehinderd door de tent bewegen.

Feesttent

Als u op zoek bent naar een festivaltent of een tent voor andere feestelijke bijeenkomsten, kunt u een feesttent huren. Deze zijn zeer geschikt voor zowel zakelijke bijeenkomsten als bijvoorbeeld een bruiloft. Feesttenten kunnen in verschillende breedtematen geleverd worden, zodat de omvang aansluit bij het feest en het verwachte aantal gasten.

Tentoverkapping

Mogelijk bent u voor een event op zoek naar alleen een overkapping. Wij verhuren ook tentoverkappingen. Deze tenten hebben geen wanden en zijn de ideale oplossing om bescherming te bieden tegen bijvoorbeeld regen en zon.

Evenementen tenten huren bij Peters Tentenverhuur

Wij beschikken over een breed assortiment met diverse soorten tenten die u heel goed voor uw evenement kunt inzetten. Mogelijk stellen we voor uw evenement een combinatie van tenten voor om zo perfect aan te sluiten bij uw wensen.

Verder is het goed om te weten dat onze tenten voldoen aan alle veiligheidseisen. Ook zorgen wij natuurlijk voor de juiste verankering, zodat de tent niet bij de eerste de beste windvlaag direct de lucht in geblazen wordt. Heeft u vragen over onze tentverhuur? Of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.