Werktent huren

tijdelijke tent

Een werktent is een goede oplossing bij ruimtegebrek of als je werknemers een beschermde omgeving wilt bieden tegen bijvoorbeeld regen en wind. Heb je een tent nodig? Dan kun je bij Peters Tenten altijd terecht voor het huren van een geschikte tent. Een extra werkruimte bouwen kost een hoop tijd en geld, daarnaast moet er juridisch veel geregeld worden voor een extra werkplaats. Met een werktent creër je snel een extra werkruimte of kun je in de huidige werkomgeving bescherming bieden.

Peterstenten biedt altijd de juiste oplossing

In het assortiment van Peterstenten vind je gegarandeerd de juiste tent. Onze tenten voldoen aan alles wat nodig is voor een tijdelijke uitbreiding van de werkplaats. Wil je een geschikt oplossing creëren zonder al te veel gedoe? Dan zijn onze werktenten de perfecte oplossing! Kijk bijvoorbeeld eens bij de tentoverkappingen voor meer informatie.

Werktent huren, wij denken met je mee

Onze werktenten zijn voor alles in te zetten. Peterstenten.nl is een van de weinige verhuurbedrijven die gedurende het hele process in alle segmenten met haar klanten meedenkt.

Ervaren en toegewijd

Door onze ruime ervaring kunnen wij je ook voorzien van persoonlijk advies als het gaat om de huur van werktenten. Wij denken graag met je mee wat een geschikte tijdelijke tent kan zijn. Geen uitdaging is voor ons te groot en wij voorzien je graag van al het gemak waar jij op rekent!

Werktent huren, talloze mogelijkheden

Een werktent huren bij Peters Tentenverhuur biedt tal van mogelijkheden. Een reden bijvoorbeeld voor het realiseren van een werktent kan zijn ruimtetekort door de groei van het bedrijf. Of je opereert in de bouw en bent op zoek naar een werktent om ook onder winterse omstandigheden verder te kunnen werken. Als we door ons assortiment heen kijken, zien we dat er voor iedereen wel een mogelijke oplossing te realiseren is.

Tijdelijke opslag

Wij verhuren werktenten ook voor bedrijven die onder andere een tijdelijke opslag nodig hebben. Wanneer je tijdelijk ruimtetekort hebt, dan heb je toch een extra plek / overkapping nodig om deze spullen in op te slaan. Een tent kan hierbij uitkomst brengen.

De voordelen concreet benoemd

Wat zijn de concreet de voordelen van dit soort tenten? Waarom huur je deze? Daar gaan we graag verder op in. Er zijn namelijk veel goede redenen voor het huren van een werktent.

Een werktent is effectief

Een werktent is een snelle en effectieve oplossing. Peters Tentenverhuur levert jouw werktent binnen no-time. Als je dus een tijdelijke en snelle oplossing nodig hebt, dan is de werktent een goed idee.

Tenten tegen weersituaties

In Nederland zijn de weersomstandigheden niet altijd even ideaal. De werktent wordt vooral voor de bouw veel gebruikt. Deze tenten kunnen hulp bieden op de bouwplaats in het geval van belabberde weersomstandigheden.

Een werkplaats zonder gedoe

We hebben dit al eerder kort benoemd, alleen we willen benadrukken dat dit écht een groot voordeel is van werktenten. Het laten bouwen van een nieuwe werkplaats kost veel tijd, geld en juridisch is dit vaak een dingetje. Er zijn vaak vergunningen en andere overeenkomsten nodig. Bij een werktent wordt veel rompslomp voorkomen.

Alle vrijheid met werktenten

Met een werktent heb je altijd de vrijheid deze te laten verwijderen. Hij staat er zolang je hem nodig hebt en wordt meteen weggehaald als hij niet meer nodig is. Zo heb je ook enkel kosten voor die extra werkplaats als het nodig is en nooit langer dan die periode.

Veiligheid voorop bij Peterstenten

Veiligheid staat bij Peterstenten voorop. Wij testen onze tenten uitgebreid en iedere tent die wij leveren voldoet aan de nodige veiligheidseisen. Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste tent.

Hoogwaardige kwaliteit

Tenten van Peterstenten zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen goed tegen een stootje. Je bent zeker van niet enkel een praktische, maar ook een veilige oplossing die wordt gerealiseerd zo lang als jij hem nodig hebt.

Jouw werktent helemaal zoals jij wilt

Peterstenten streeft ernaar om voor iedereen een passende oplossing te vinden door middel van maatwerk. Met onze tenten leveren we een oplossing die helemaal past bij jouw situatie. We gaan met elkaar in overleg en kijken wat er mogelijk is.

Waar kijken wij naar?

We kijken onder andere naar hoe lang de werktent nodig is, hoe groot deze moet zijn en ook kijken we naar andere praktische zaken betreft de tent zoals bijvoorbeeld verlichting.

Werktent huren? Vraag direct een offerte aan!

Werktent huren bij de Peters Tentenverhuur? Vraag dan direct een offerte aan voor jouw tent! Wij reageren zo snel mogelijk op de aanvraag van je offerte. Vervolgens kunnen we met elkaar in gesprek over de benodigdheden voor jouw tent, wat wij precies voor je kunnen betekenen en we kijken naar de prijs van de huur.

Werktent huren kosten

Aangezien Peterstenten.nl maatwerk levert verschilt de prijs soms sterk per klant, dit hangt af van de afmetingen van de tent, of je wellicht meerdere tenten nodig hebt en ook andere praktische zaken die eventueel voor de werktent geregeld moeten worden spelen een rol.

Overige vragen? Neem gerust contact op!

Heb je verder nog vragen, bijvoorbeeld over de offerte? Neem gerust contact met ons op. Je vind onze gegevens hieronder, scroll hiervoor helemaal naar het onderste van de pagina.