Sportevenementen en de inzet van tenten

binnenaanzicht luxe tent huren

Bent u op zoek naar een evenementen tent voor sportbijeenkomsten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze tenten voldoen gegarandeerd aan al uw wensen. Wij bieden een geschikte tent voor ieder sportief evenement!

Waarom kiezen voor evenementen tenten voor sport evenementen?

Tegenwoordig kunnen tenten het probleem stadions die niet beschikbaar zijn, nog onder constructie zijn of gerenoveerd worden oplossen. Een sporttent kan als vervanging dienen van een andere, tijdelijk niet beschikbare locatie of juist als aanvulling op bestaande locaties voor sportevenementen. Als u op zoek bent naar extra ruimte zijn tijdelijke constructies met flexibele tenten een uitstekende oplossing.

Veelzijdigheid van tenten bij een sport event

Vaak worden tenten gebruikt voor een festival, een bruiloft of bijvoorbeeld een bedrijfsfeest. Maar verhuur van een feesttent voor sportevenementen horen we eigenlijk niet vaak? En dat is gek, want een tent heeft veel te bieden tijdens een sport evenement. Graag zetten we een aantal gebruiken van een tent tijdens sportevenementen op een rij!

  • Ze kunnen worden gebruikt voor tijdelijke accommodaties voor de sporters om na een sportactiviteit even bij te komen en wat te drinken.
  • Natuurlijk kunnen tensten tijdens het evenement zelf ingezet worden. Als overkapping voor het publiek bijvoorbeeld. Of als plek waar de gasten iets kunnen drinken.
  • Wilt u een specifieke VIP accommodatie creëren voor bezoekers? Ook dat is met bijvoorbeeld een festivaltent mogelijk.
  • Ook kunt u ons tenten gebruiken als perstenten.

Soorten sportevenementen

Er zijn een hoop verschillende sportevenementen waarvoor de tent kan worden gebruikt. Ze zijn dus niet alleen geschikt voor festivals maar ook voor voetbalwedstrijd, wielerspektakel, paardenshow, hondenshow en ga zo maar door.

Flexibel en veilig

Een ander voordeel van het huren van een tent voor een sportevenement is dat er voor iedere situatie een oplossing is. Er wordt gebruikgemaakt van gestroomlijnde tenten die wij makkelijk kunnen aanpassen aan de behoefte van onze klanten.

Aluhallen worden vaak gebruikt voor evenementen. Het frame is van aluminium. Dat zorgt voor een betere veiligheid en weersbestendigheid. Daarnaast is een vrije overspanning ook mogelijk.

Dit betekent dat een tent ondersteuning kan bieden aan een buitensportactiviteit, maar ook kan worden gebruikt voor een binnensportactiviteit. Wilt u weten welke oplossing wij voor u in huis hebben? Vraag dan vandaag nog een offerte aan!

Een prijsvriendelijke oplossing

Niet alleen is het huren van een tent een flexibele en veilige optie, het is ook nog eens prijsvriendelijk. Bij een sportevenement kan de ondersteunende functie van een tent enorm handig zijn, bijvoorbeeld voor het pubiek. Daarnaast kan een tent, zoals net benoemd, ook gebruikt worden voor een binnensportactiviteit.

Wanneer u een faciliteit af zou huren dan zou dit een heel stuk duurder zijn. Bedenkt u eens hoeveel geld u hiermee bespaart dat u nu gewoon kunt uitgeven aan andere onderdelen van het evenement. Daarnaast krijgt u ook nog eens een oplossing die 100% op u is afgesteld. Want bij Peters Tentenverhuur staan we voor maatwerk. Dat is ons visitekaartje!

Wij denken graag met u mee

Bij Peters Tentenverhuur wordt er 100% maatwerk geboden. Daarom maken wij het proces voor u heel eenvoudig. U kunt bij ons een offerte aanvragen. Hierin vertelt u wat volgens u het beste past bij uw evenement. Ook geeft u aan op welke plek en voor welk doel de tent moet worden ingezet, hoeveel gasten er ongeveer komen, en andere relevante informatie.

Vervolgens gaan wij aan de slag met het creëren van een representatieve oplossing. Wij kijken wat er voor uw wensen binnen ons assortiment mogelijk is. Wij vertellen u binnen een aantal werkdagen wat voor oplossing wij voor u hebben gevonden.