,

Tent sportschool huren

tent sportschool

Wilt u voor uw leden extra ruimte bieden om weer te kunnen sporten? Wanneer u op zoek bent naar tentenverhuur geschikt voor uw sportschool dan zit u bij Peterstenten altijd goed. Met ons tentenverhuur kunt u meer en meer abonneehouders op een creatieve als ook gepaste manier verwelkomen.

Snel extra ruimte

Als u uw sportschool tijdelijk wilt uitbreiden, om te zorgen dat uw abonnees weer kunnen komen sporten, kunnen wij snel een tent bij uw pand plaatsen. Gezien het aanbod kunt u deze gebruiken om bijvoorbeeld apparaten te plaatsen of om groepslessen te geven.

De norm voor afstand houden

Het nieuws dat sportscholen de deuren mogen openen, is natuurlijk erg positief. Alleen, de maatregelen van het RIVM voor onder meer 1,5 meter afstand moeten houden, maken het voor gyms vaak lastiger om sporters te ontvangen. Met onze tenten zorgt u voor een ruime omgeving waar zij op een verantwoorde manier aan de slag kunnen gaan.

Groepslessen aanbieden

Een belangrijke reden waarom velen naar de sportschool gaan, is vanwege groepslessen. Toen de sportscholen gesloten werden, was dit voor velen een domper en een gemis aan interactie. Met tentenverhuur van Peterstenten kunnen zij straks op gepaste afstand weer lessen volgen!

Ons grote aanbod in tenten

Met ons ruime assortiment in tenten, hebben wij een passende oplossing voor alle sportscholen. U kunt met een tent niet enkel ruimte binnen uitbreiden. Met de juiste tenten kunt u ook buiten sporten op een goede manier realiseren. Buitensport is immers nog altijd de norm in deze tijden. U zorgt met een tent voor meer ruimte, waardoor het ontvangen van meer mensen weer mogelijk is. Zo kan iedereen straks opnieuw mooie ervaringen op het gebied van sport met elkaar delen!

Altijd de juiste oplossing voor u

Peterstenten gaat altijd voor maatwerk voor het beste resultaat. We zorgen graag voor een ideale oplossing voor uw situatie, om sport goed te kunnen faciliteren wanneer u weer open gaat. Wij kunnen onder meer de volgende soorten tenten zetten:

  • Aluhallen – tent zonder middenpalen, ideaal voor het plaatsen van apparaten op 1,5 meter afstand
  • Tentoverkappingen – zonder zijkanten en deuren voor extra ventilatie buiten
  • Podiumtenten – met een podium voor een instructuur, ideaal voor groepslessen met een afstand van 1,5 meter

Peterstenten: de specialist in tenten

Heeft u een tent nodig? Wij helpen u graag verder. Wij regelen tenten snel en leveren maatwerk – het maakt niet uit hoeveel meter u nodig heeft. Wij passen ons aan naar uw wensen en onze tenten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij brengen service op het gebied van tentenverhuur naar een nieuwe hoogte.

Extra voorzieningen zijn ook mogelijk

Wij verhuren niet enkel een tent voor uw sportschool, wij leveren ook nog andere voorzieningen indien gewenst. Zo zorgen we voor een complete tent die direct gebruikt kan worden.

Vloeren

Wij verhuren ook vloeren voor in de tent. In de sportschool is de vloer namelijk een cruciaal element om comfortabel te kunnen sporten. Wanneer de vloer niet goed is, dan loopt u bij het sporten een stuk meer risico dan u lief is. Dat kan dus onnodig gevaarlijk zijn.

Elektriciteit

Ook andere extra’s zoals elektriciteit, verwarming of een sanitairgebouw kunnen we in samenspraak voor u regelen. We vertellen u er graag alles over.