tent aankleding

Tent aankleding en inrichting

Bij Peters tentenverhuur stoppen we niet bij het leveren van de tent. We kunnen u ook helpen bij de tent aankleding en de tent inrichten, natuurlijk passend bij uw evement. Er zijn vele mogelijkheden. Onze jarenlange ervaring bij tent aankleding en tent inrichting gebruiken we graag om u te adviseren voor uw bijeenkomst of feest. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen om meer te weten te komen.

Graag geven we u een korte impressie van wat mogelijk is voor tent aankleding en tent inrichting.

Verwarming / Airconditioning

voor de koudere maanden van het jaar heeft Peters Tentenverhuur verwarmingsinstallatie beschikbaar zodat uw tent volledig verwarmt wordt. Deze verwarmingsinstallatie wordt met een brandstoftank buiten de tent geplaatst en door middel van een luchtslang wordt de warme lucht de tent ingeblazen. U dient er rekening mee te houden dat hiervoor voldoende stroomcapaciteit aanwezig is.

In de zomermaanden kunnen wij bij de tent inrichting uw tent ook voorzien van airconditioning. Ook deze units worden buiten de tent geplaatst en dient er voldoende stroomcapaciteit aanwezig te zijn. Wij plaatsen en monteren deze installatie geheel naar uw wens.

tent aankleding verwarming

aankleding tent verwarming

Toiletvoorzieningen

U kunt bij ons nette toiletvoorzieningen huren. Hierbij heeft u de keuze of u deze los van de tent wil laten plaatsen of er tegenaan. De toiletunits zijn op hoogte tegen de tent te plaatsen, zodat er geen opstapje is. De toiletunits worden standaard geleverd met een watertoevoerslang en 230V stroomkabel. De units worden d.m.v. een waterdichte verbinding tegen de tent geplaatst.

Tent inrichting

Om uw feest een eigen karakter te geven, kunt u ook voor de tent inrichting en tent aankleding bij ons terecht. Hierbij moet u denken aan tafels/statafels, barkrukken of loungesets. Ook voor tapinstallaties, bijpassende barombouw en achterwanden zijn er diverse mogelijkheden, zodat uw tent een passende uitstraling krijgt. In samenwerking met onze vaste partners kunnen wij u hierin adviseren en begeleiden.

tent inrichting glaswand

tent aankleding

tent inrichting

inrichting tent

tent inrichting

tent inrichting

Transparente tenten en tent aankleding

Naast onze standaard witte tenten, hebben wij ook transparante tenten in de verhuur. Een echte “eyecatcher”. Deze tenten kunnen we uitvoeren met transparante dak- en gevelzeilen. Maar ook met glaswanden met glasdeuren. Of u kiest voor transparante zijzeilen.

Tent inrichting: Podia

In een feesttent kan een podium niet ontbreken. Wij hebben podiumelementen van 1,20 x 2,40 mtr. en kunnen vrijwel elke afmeting creëren. Ook in hoogte hebben we diverse maten. Uiteraard worden deze met een podiumrok en trap geleverd. Vraag eens naar de mogelijkheden.

Eigen zeilwasstraat

In onze hal in Wijchen beschikken wij over onze eigen zeilenwasstraat. Doordat deze volledig automatisch werkt, kunnen wij in korte tijd onze tentzeilen wassen en drogen. Op deze manier bent u altijd verzekerd van schone zeilen op uw tent. Tevens wassen wij op aanvraag ook voor derden. Vraag eens naar de mogelijkheden.