Partytent huren Apeldoorn

Heeft u binnenkort een evenement, bruiloft, bedrijfsfeest of ander soort feest in Apeldoorn? Dan bent u bij verhuurbedrijf Peters Tenten aan het juiste adres. Wij verhuren partytenten van hoge kwaliteit volgens de richtlijnen en veiligheidsnormen.

Apeldoorn tent huren

Omdat wij zelf gevestigd zijn in Gelderland zijn wij het perfecte verhuurbedrijf voor partytenten in Apeldoorn. We kunnen ook partytenten verhuren in andere plaatsen rond Apeldoorn, zoals in Vaassen en andere plaatsen in Gelderland. We zijn actief in geheel Nederland en zijn soms zelfs te vinden in Duitsland en België.

Verschillende tenten voor verschillende evenementen

Voor tentenverhuur in de omgeving Apeldoorn bent u bij ons aan het juiste adres. Ons verhuurbedrijf biedt namelijk verschillende soorten tenten aan voor scherpe prijzen. Ons assortiment bestaat onder meer uit de volgende tenten.

Feesttenten

Een partytent is ideaal voor verschillende soorten feesten, zoals een bruiloft, festival, evenement, dorpsfeest en kermis. Voor bijna elke feest is een partytent geschikt.

Aluhallen

De luxe aluhallen zijn zeer geschikt zijn voor onder andere beurzen, openingen, presentaties en bruiloften.  Ze kunnen zeer luxe worden aangekleed met bijvoorbeeld tapijttegels, hemel decoratie of glaspanelen.

Podiumtenten

Onze podiumtenten zijn ideaal voor concerten, festivals en optredens. Deze tenten hebben zelf een aparte artiesteningang. Ze zijn volledig verduisterd, waardoor de verlichting goed tot zijn recht komt. Ze kunnen los geplaatst worden tegen een aluhal of partytent.

Schaatstenten

Met de schaatstenten wordt er snel een overdekte schaatsbaan gecreërd. Zo kunt u eenvoudig een leuke schaatsbaan creëren in het centrum van Apeldoorn in de winter.

Tentoverkappingen

Tentoverkappingen zijn zeer geschikt voor pleinfeesten. Maar ook voor het creëren van een droge plek of bescherming tegen de zon boven een terras of podium is een tentoverkapping zeer geschikt. Deze tenten zijn handig als u een feest heeft waar veel mensen bij komen die veel in en uit de tent willen lopen.

Verschillende formaten

De tenten zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Qua breedte maat kan er gekozen worden voor 5, 10, 12, 15 en 20 meter. Omdat de tenten zijn voorzien van een vrije overspanning kan de lengte steeds met 5 meter verlengd worden. De tenten hebben een zijwandhoogte van 2,4 meter.

Aankleding van de tenten

Onze service stopt niet bij alleen tentenverhuur. Maak het feest compleet door ons ook de inrichting van de luxe partytent te laten verzorgen. Wij nemen graag uw zorgen uit handen en leveren een partytent met alles erop en eraan. We kunnen verschillende producten in de partytent plaatsen om de tent helemaal aan uw wensen te laten voldoen.

Ten eerste kunnen we zorgen voor verwarming in de tent. Met behulp van heaters zullen uw gasten er warm bij zitten tijdens het feest. De verdere inrichting van de tent kan gedaan worden met statafels, meubilair, stoelen en feestverlichting. U kunt er ook voor kiezen om houten vloeren te plaatsen in de partytent. Wij bieden daarnaast ook de verhuur van toiletvoorzieningen aan. De toiletunits kunnen los worden geplaatst of tegen de tent aan.

Neem contact op voor partytent verhuur Apeldoorn

Ons verhuurbedrijf is gevestigd in Wijchen in het zuiden van Gelderland. Vanuit deze locatie kunnen we snel in Apeldoorn en omliggende plaatsen zijn voor tentenverhuur Gelderland. Voor meer info over de verhuur en onze scherpe prijzen van een partytent in Apeldoorn kunt u altijd contact met ons opnemen.  Wij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur bereikbaar. Zowel telefonisch op (024) 641 70 18 als via de mail: info@peterstenten.nl. U kunt ook via de website een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een partytent voor uw feest.