Partytent huren Venlo

Organiseert u een feest of evenement in Venlo en bent u geïnteresseerd in een partytent huren? Bij Peters Tentenverhuur helpen w u graag verder. Bij ons weet u zeker dat u kiest voor professionele, hoge kwaliteit partytenten. En wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Wij kunnen u trouwens ook helpen aan vloeren en de aankleding van de tent. Wilt u bijvoorbeeld tafels en stoelen in de partytent plaatsen? Of moeten er naast de tent toiletvoorzieningen komen te staan? Wij helpen u graag!

Partyverhuur voor grote en kleinere feesten

U kunt een partytent huren voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagsfeestjes, buurtfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, festivals en andere evenementen in de buitenlucht. Ook voor bijvoorbeeld de jaarlijkse carnavalsviering in Venlo kunnen partytenten uitkomst brengen. Bij Peters Tentenverhuur bent u aan het juiste adres voor zowel kleine als grote afmeting tenten.

Tent huren in Venlo: soorten

Als u een partytent wilt huren, zijn er verschillende soorten tenten om uit te kiezen. Afhankelijk van de grootte en het type evenement dat u organiseert, kunt u uit diverse partytenten kiezen. Graag zetten we enkele van de meest voorkomende partytenten op een rij.

 1. Feesttenten: feesttenten zijn zeer geschikt voor elk soort feest en zorgen ervoor dat uw gasten altijd droog staan. Wij bieden feesttenten in verschillende maten aan, ook voor grote partytenten kunt u bij ons terecht.
 2. Alutenten: aluhallen zijn stevige, luxe tenten die gebruikt kunnen worden voor grotere evenementen, zoals festivals en bedrijfsfeesten. Ze hebben vaak een modulaire structuur, waardoor ze aan elkaar kunnen worden gekoppeld om grotere ruimtes te creëren. Uw gasten ondervinden geen hinder van palen middenin de zaal bij deze luxe tenten.
 3. Podiumtenten: als u een evenement organiseert waarbij optredens worden gehouden, kunt u kiezen voor een podiumtent. Deze tenten zijn uitgerust met een podium en een artiesteningang.
 4. Tentoverkapping: als uw feest in een zonnige periode plaats vindt, kun er gebruik worden gemaakt van alleen een tentoverkapping. Zo is er toch bescherming tegen een felle zon of onverwachte regen. Deze tenten worden geleverd zonder zijwanden en vloer.

Tentenverhuur in Venlo: hoe de juiste partytent selecteren

Hoe weet u nu of u de juiste feesttent selecteert voor uw evenement? Een tent voor een personeelsfeest moet mogelijk aan andere vereisten voldoen dan een tent voor een bruiloft of pleinfeest. We delen graag een aantal aandachtspunten bij een partytent huren in Venlo rekening mee te houden.

 • Omvang van de tent
  Hoeveel gasten verwacht u? En hoe verspreiden zij zich door de tent? Houd u een feest waarbij iedereen zit, moet er ruimte zijn om te dansen of kan er door de hele tent vrij bewogen worden?
 • Locatie van het evenement
  Waar wordt de tent geplaatst? Iedere locatie heeft een andere ondergrond. Met ons assortiment tenten kunnen wij voor elke locatie voor een passende oplossing zorgen.
 • Inrichting van de partytent
  Een feest of evenement heeft mogelijk meer nodig dan alleen een tent. Statafels voor de genodigden, tafels met stoelen, barren, toiletgelegenheden, verwarming. Zomaar een aantal producten voor de inrichting waar u ook rekening mee kunt houden. Voor het huren in Venlo, kunt u ook bij Peters Tentenverhuur terecht.

Partytent huren Venlo: natuurlijk bij Peters Tentenverhuur

Wij helpen u graag aan de juiste tent voor uw evenement. In ons assortiment beschikken wij over tenten die in diverse maten leverbaar zijn. Ook kunnen wij u adviseren over eventuele vergunningen. Wij maken graag vrijblijvend een offerte op maat voor uw gelegenheid, zodat u precies weet waar u aantoe bent.

Veelgestelde vragen over het huren van partytenten in Venlo

Hoe werkt het opbouwen van de tent?

Wij zorgen als verhuurbedrijf ervoor dat uw tent natuurlijk goed komt te staan. Het opbouwen en afbreken kunnen wij dan ook voor onze rekening nemen, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken.

Kan ik een partytent voor langere tijd huren?

Ja, dit is zeker mogelijk. Wij bieden ook de mogelijkheid om een tent voor langere tijd te huren, bijvoorbeeld voor een hele week of zelfs langer. Bij interesse in verhuur voor lange termijn, neemt u gerust contact met ons op.

Hoe weet ik welke maat tent ik moet huren?

Dit hangt af van het aantal gasten dat u verwacht op het feest in Venlo en de indeling van de tent (bijvoorbeeld staande of zittende gasten). Wij adviseren u graag over de juiste maat tent voor uw evenement.

Is de complete aankleding met inrichting bij een partytent huren inbegrepen?

Wij bieden ook een breed assortiment met producten voor de aankleding van de partytent. De huur hiervan zit niet standaard bij de prijs inbegrepen. Wij maken graag een offerte op maat voor u waarin we de producten die u ook wenst te ontvangen zullen opnemen. Zo ontdekt u direct wat mogelijk.

Hoe zit het met partytenten verankeren?

Er zijn verschillende mogelijkheden om een partytent te verankeren. Afhankelijk van de weersomstandigheden en de ondergrond waar de tent wordt geplaatst, kijken wij wat de meest passende manier is voor het verankeren.

Tenten huren in Venlo en omstreken

Voor de verhuur van tenten van professionele kwaliteit voor een feest in Venlo, bent u bij ons op de juiste plek. Wij leveren niet alleen in Gelderland en Noord-Brabant, ook in Limburg weten klanten ons te vinden voor de verhuur van partytenten.