Partytent huren Wijchen

Gaat u een feest geven? Of dit nu thuis is of op een andere locatie, wij zorgen voor een passende tent.
Een tent huren in Wijchen doet u bij Peterstenten.nl.

Waarom een partytent huren?

Een partytent is de ideale tent voor ieder evenement, bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals, u kunt het zo breed niet bedenken. Tenten nodig voor uw feest? Voor de huur van een tent in Wijchen zit u bij Peters tentenverhuur altijd goed.

> Inrichting

Onze tenten zijn makkelijk in te richten. U kunt hier bijvoorbeeld prima statafels of feestverlichting in kwijt. Daarnaast zijn onze tenten ook geschikt in combinatie met vloeren. Ook verwarming valt te regelen. U kunt hierover contact met ons opnemen.

> Locatie

U plaatst uw tent waar u maar wilt. Er kan gekozen worden voor een zelfgekozen locatie. De bezorging en het vervoeren regelen wij.

Wij verhuren niet enkel tenten, wij leveren maatwerk services.

> Flexibel

Een tent is een flexibele optie als u op zoek bent naar een overdekte plek om uw feest te vieren.
U kunt hem laten plaatsen waar u wilt, u kunt kiezen voor een overkapping of een tent met zijwanden, u kunt kiezen de artikelen voor de aankleding helemaal zelf invullen.

Zo kunt u makkelijk zowel een statafel als een eettafel in uw tent kwijt, of u kunt kiezen voor een tent met deuren om gasten te ontvangen of u kunt juist kiezen voor enkel een overkapping.

> Prijs

Hoe u het went of keert, een tent is qua prijs een aantrekkelijke optie. Een ten tis toch een stuk goedkoper dan het afhuren van een zaaltje bijvoorbeeld. Daarnaast kunnen wij een oplossing op maat voor u regelen.

Wij kunnen onze service aanpassen naar uw wens, het aantal mensen dat aanwezig zal zijn, het soort feest etcetera. Verhuur bij Petersenten is altijd eerlijk, maatwerk betekent dat u altijd net zoveel betaald voor u service als nodig is, niet meer, niet minder, wel zo eerlijk!

Bekijk categorieën tenten Wijchen hieronder!

Soorten partytenten

  • Feesttent – geheel overdekt. Als u een tent wilt huren die geheel overdekt is voor uw evenement, dan kunnen wij voldoen aan uw wensen. In ons assortiment is het namelijk mogelijk een feesttent te huren die geheel overdekt is.
  • Aluhal – geen palen in het midden. Alu frame tenten zijn heel geschikt voor zowel een feest waarbij gasten aan tafels en stoelen zitten als voor een feest waar bijvoorbeeld volop gedanst wordt. Lekker volop feest kan met alu frame partytenten!
  • Tentoverkapping – alleen de overkapping. Met een overkapping kan iedereen makkelijk tussen de buitenruimte en de tentoverkapping  bewegen en is er toch wat bescherming / beschutting als het weer wat minder is.

Ook inrichting verzorgen

Vrijblijvende offerte opvragen of advies voor de meest geschikte optie voor uw feest!

Wij doen meer dan alleen tentenverhuur. Als u op zoek bent iemand die naast het leveren van partytenten voor uw evenement ook aankleding en inrichting kan verzorgen dan bent u bij ons aan het goede adres.

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen, of u nu evenementen organiseer als feesten en festivals, een bruiloft, een bedrijfsfeest of een ander evenement in Wijchen.