,

Terrasoverkapping horeca

tent inrichting

We leven in andere tijden dan we gewend zijn. Iedereen krijgt ermee te maken en we moeten met z’n allen naar oplossingen blijven zoeken. Ook in de horeca is dat nodig. Peters tentenverhuur helpt u daar graag bij. Bij ons kunt u horeca terrasoverkappingen huren tegen aantrekkelijke prijzen. Met een (tijdelijke) terrasoverkapping horeca creërt u snel extra ruimte voor uw gasten. En biedt u ze een aangename overdekte plek om te genieten van de gerechten of drankjes die uw horecazaak biedt.

Horeca terrasoverkappingen

Bij Peters tentenverhuur staan we voor u klaar – wij hebben diverse terrasoverkappingen beschikbaar. Onze horeca terrasoverkappingen stellen u niet teleur. Met onze horeca terrasoverkappingen beschermt u de gasten tegen zon, wind en regen. U kunt bij ons voor zowel grote als kleinere tenten en overkappingen terecht. Zo bieden we voor elke horecazaak een passende oplossing.

Horeca terrasoverkapping: permanent of tijdelijk?

Als u op zoek gaat naar een overkapping komt u zowel tijdelijke als permanente oplossingen tegen. Waarom zou u kiezen voor terrasoverkappingen horeca die tijdelijk zijn ten opzichte van permanente horeca overkappingen? Een tijdelijke overkapping is de beste manier om een aangename aangename sfeer te creëren voor uw gasten zonder moeilijkheden. U bent flexibel wanneer u de overkapping plaatst en wanneer juist niet. Zo zit u niet het hele jaar gebonden aan een overkapping die u mogelijk maar enkele weken nodig heeft. Naast flexibiliteit biedt een tijdelijke horeca terrasoverkapping ook meer mogelijkheden qua omvang. U kunt de grootte aanpassen aan de periode in het jaar. In de zomer wilt u mogelijk een ruimere, tijdelijke horeca terrasoverkapping plaatsen dan op andere momenten in het jaar.

Het hele jaar door?

Het maakt nu niet uit in welke tijd van het jaar we zitten, een horeca terrasoverkapping in de vorm van een tentoverkapping is altijd een goede oplossing. Onze tenten zijn namelijk geschikt om in elk seizoen te gebruiken, zodat uw gasten comfortabel kunnen genieten in uw horecazaak.

Tijdelijke terrasoverkapping horeca

Het voordeel van een tijdelijke horeca terrasoverkapping ten opzichte van een vaste overkappingen is dat dit altijd vrijblijvend is. Wanneer u een vaste horeca terrasoverkapping laat plaatsen dan bent u ten eerste meer geld kwijt, en wanneer u er dan vanaf wilt dan is dat moeilijk. Peters Tentenverhuur biedt u flexibiliteit! Wat zijn enkele kenmerken van een tijdelijke terrasoverkapping voor de horeca?

Zonwering

Een horeca terras overkapping kan goed helpen bij zonwering. De zon is heerlijk, maar soms wilt u ook tijdens de warme dagen toch liever zonwering.

Bestand tegen wind

Ook wanneer er veel wind staat, kunnen horeca terrasoverkappingen een goed idee zijn. In Nederland staat er soms nog wel eens een windje en dan kan een terrasoverkapping bijdragen aan bescherming.

Waterdichte tenten

Peterstenten levert waterdichte tenten. Zo bent u ook bestand tegen regenachtig weer. Een tent die niet waterdicht is kan er voor zorgen dat uw gasten natregenen. Dat wilt u uiteraard niet. Voor een tent die waterdicht is zit u altijd goed bij Peters tentenverhuur.

Maatwerk en transparantie

Peterstenten levert maatwerk. Wij maken graag een voorstel voor een passende overkapping op basis van uw wensen. Wij bieden u alle mogelijkheden die u maar wilt. Daarnaast kunt u rekenenen op een transparante werkwijze. Bij ons weet u waar u aan toe bent.

Onze horeca terrasoverkappingen

Welke verschillende soorten tenten biedt Peters Tentenverhuur? Wij bieden verschillende soorten overkappingen die u voor uw horecazaak kunt gebruiken. Neem direct een kijkje bij:

  • Tentoverkappingen: zeer geschikt voor horecazaken met een terras om deze te overdekken of juist tijdelijk meer ruimte te creëren
  • Aluhallen: een aanrader voor horecazaken die feesten en partijen organiseren om tijdelijk over extra ruimte te beschikken
  • Feesttenten: speciaal voor horecazaken waar optredens worden gehouden, om de gasten voldoende ruimte te bieden

Voordelen terrasoverkapping Peterstenten

Waarom kiezen voor een horeca terrasoverkapping bij Peterstenten? We delen graag een aantal van onze unieke kenmerken.

Zeker van goede kwaliteit

Met onze horeca terrasoverkappingen bent u verzekerd van een kwalitatieve terrasoverkapping waarbij uw gasten tegen weer en wind bestand zijn. Of u nu in de ochtend, middag of ‘s avonds mensen ontvangt in uw zaak.

Verlengd terrasseizoen

Met onze tenten verlengt u het terrasseizoen. U kunt ook bij afwisselend weer uw terras openhouden voor gasten. Nederland staan we erom bekend dat we ondanks slecht weer gewoon op het terras gaan zitten, maar dat moet dan wel kunnen.

Met een terrasoverkapping voor de horeca houdt u het terras gewoon open ondanks regen of felle zon.

Altijd betaalbaar

Wij zijn met aantrekkelijke prijzen interessant voor iedere onderneming die een horeca terrasoverkapping wenst te hebben. Het maakt niet uit of het nu gaat om korte of lange duur, met onze horeca terrasoverkapping houdt u relatief meer over dan dat u uitgeeft.

Terrasverwarming / airconditioning

Wij kunnen uw terras voorzien van terrasverwarming of airconditioning. Zo bent u in de koude en warme dagen voorzien van een comfortabele horeca terrasoverkapping. Ontdek hier alles over de mogelijkheden van het aankleden van tenten.

Offerte op maat

We maken altijd een offerte op maat waarbij we met u meedenken om de juiste mogelijkheden voor uw horeca terrasoverkapping te bieden. Wij weten altijd een oplossing te vinden die perfect bij uw past, zodat uw terras aantrekkelijker wordt voor de gasten. Wij leveren maatwerk voor uw terras. U kunt bij ons kiezen uit diverse afmetingen en optioneel kunt u nog kiezen uit voor het uitbreiden van de tenten.

Uitbreiden

Wanneer u een groter aantal gasten gaat ontvangen, dan kan het zijn dat u graag uw horeca  terrasoverkapping wilt uitbreiden. Bij ons gaat dat zeker goedkomen!

Horeca terrasoverkapping kosten

Aangezien we werken met maatwerkoplossingen, is het lastig om de exacte kosten voor tentenverhuur aan te geven. Dit komt omdat ieder zijn wensen voor het terras  anders zijn en iedereen ontvangt zijn gasten op een andere manier. We maken daarom graag vrijblijvend een offerte op maat. Vraag vandaag nog een offerte aan en u weet zo snel mogelijk wat uw overkapping gaat kosten! Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen bij vragen.