Tent huren bruiloft

tent bruiloft huren

Gaat u trouwen? Wat mooi! Gefeliciteerd alvast! De trouwdag is voor velen de belangrijkste dag van hun leven. U viert de liefde voor uw partner. Alles dient helemaal in orde te zijn om deze dag de aangename warmte en een gezellige sfeer te geven die het verdient.

Van de ceremonie en het diner, tot de verlichting en de uitstraling van het thema. Alles moet top zijn. Dat begrijpen wij bij Peters Tentenverhuur maar al te goed. Al jaren actief in het veld van tenten verhuur, leveren wij iedere keer weer topprestaties! Als u op zoek bent naar een tent voor uw gasten voor tijdens uw bruiloft, helpen we u dan ook graag. Zo kunt u wat sommigen de mooiste dag van hun leven noemen makkelijk voor extra ruimte zorgen of een bescherming bij slecht weer.

Bij een bruiloft hoort een passende tent

Dit moet een onvergetelijke dag worden met een unieke sfeer. Wat komt daar bij kijken? U bent mogelijk op zoek naar een perfecte bruiloft tent. Een tent maakt een bruiloft niet enkel een praktischer feest, het zorgt vaak ook voor een betere uitstraling.

Trouwen in een tent geeft die extra romantische gedachte aan deze speciale dag. Wij helpen u met het vinden van een tent voor uw bruiloft! Of dit nu voor de ceremonie is, voor de receptie of voor het feest. En of het nu een bruiloftstent voor honderd gasten is, voor een tiental gasten of voor juist honderden genodigden.

Met de juiste tent verbetert u de gehele kwaliteit van uw bruiloft. De juiste trouwfeest tent vindt u bij Peters Tenten. Wij hebben een breed assortiment aan tenten waarmee wij voor iedereen de perfecte speciale dag kunnen realiseren! Bij ons kunt u makkelijk trouwtent huren waarmee u voor een echte blikvanger zorgt in een passende grootte, ongeacht het aantal gasten.

Trouwfeest tent huren

De dag is aangebroken! U streeft er al maanden, misschien al jaren naartoe, de dag waar het huwelijk door de ceremoniemeester wordt gesloten! Peters Tentenverheer zorgt voor de perfecte tent voor deze bijzondere dag. Trouwen moet een groot feest zijn. Wij zorgen voor de  perfecte tent voor uw bruiloft ongeacht de locatie. Zo kunt u trouwen waar u wilt.

Uw bruiloft wordt tot in de puntjes geregeld. Zo kunt u zich richten op al het moois van de bruiloft zoals ceremonie, receptie, dansen en dineren op uw speciale dag. Met onze tenten bieden wij u de beste ervaring! Zo hoeft u zich geen zorgen te maken om kou, regen of een mooie omgeving voor uw gasten voor de huwelijksvoltrekking en het feest.

Eindeloze mogelijkheden

Er zijn eindeloze mogelijkheden bij Peters Tenten. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een goede overkapping? Dan hebben we bij Peters Tenten de juiste oplossing. Wij kunnen tenten realiseren die een overkapping biedt voor alle gasten op uw feest! Ook als u op zoek bent naar een dichte tent waar uw gasten aan tafels rustig en beschut kunnen dineren, bent u bij ons op de juiste plek.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Dan helpen wij u graag verder.

Peters Tenten levert altijd maatwerk. Zo creëren wij een sfeer met onze tenten op uw feest die helemaal passend is bij wat u in gedachten had!

Soorten tenten

Er zijn genoeg mogelijkheden op dit vlak en de ene bruiloft vraagt mogelijk om een andere tent dan een ander feest. Er moet voor worden gezorgd dat de tenten voldoen aan uw wensen. Welke tent past bij u?

Bij Peters Tenten is alles mogelijk. Met een trouwfeest tent van ons zullen u en uw gasten genieten van ieder moment van deze bijzondere dag. Wij hebben ervaring met het leveren van een tent voor een trouwfeest.

Peters Tenten levert tenten voor zowel gelegenheden met een beperkt aantal of groot aantal bruiloftsgasten. Bent u nog op zoek naar leuke ideeën voor een bruiloft tent? Wij helpen u graag een handje mee!

tent bruiloft huren

Bruiloft tent: Aluhallen

De aluhal is wereldwijd de meest gebruikte tent. Het is een luxe tent die perfect past bij een huwelijk. Het is daarom zeker mogelijk dat u de voorkeur geeft aan een aluhal bij een bruiloft tent huren. Het is een flexibele soort tent en daarmee is trouwen in een tent met een aluhal zeker geen probleem. Het maakt niet uit wat voor weer het is of waar de trouwlocatie zich bevindt.

Wat zijn aluhallen?

Met een aluhal kunt u alle kanten op. Een aluhal bestaat uit een aluminium constructie zonder palen in het midden. Daarnaast is een transparant dak mogelijk met een aluhal. Hierdoor creëert u een mooie uitstraling en maakt u iedere locatie voor uw trouwfeest een unieke locatie, zelfs wanneer u van plan bent de bruiloft in uw achtertuin te organiseren.

Grootte van de tent

De capaciteit van deze tenten kan variëren. Het hangt er ook maar net vanaf hoeveel gasten u op uw trouwdag wilt ontvangen. Wij kunnen capaciteit realiseren voor zowel tientallen als honderden mensen. In een aluhal kunt u bijvoorbeeld makkelijk lange tafels plaatsen voor het diner.

Daarnaast kunt u de tent leuke aankleding geven voor het huwelijksfeest. Wat dacht u bijvoorbeeld van stijlvolle lampionnen? Die zijn perfect voor aluhallen! Van verlichting tot vloeren tot vloerkleden tot meubilair. Alles is mogelijk met een aluhal en dat maakt dit een fijne tent voor een trouwfeest.

Bruiloft tent: feesttent

Een feesttent wordt logischerwijs ook veelvuldig gebruikt voor een bruiloft. Sommigen houden ook voor feesten als bijvoorbeeld een bruiloft van een informele sfeer. Sommigen willen voor het feest erna liever een soort ‘festival sfeer’.

Aanpasbaar naar ieder soort huwelijk

Met tenten van Peterstenten kunt u de bruiloft creëren zoals u dat graag wilt. Feesttenten zijn ideaal. U kunt hier een aantal stoelen, tafels en loungebanken inzetten om zo een bruiloft te organiseren in een tent met de juiste versiering voor uw feestje.

Een feesttent kan namelijk aan ieder huwelijk worden aangepast. Peters Tenten geeft vrijblijvend advies wanneer nodig, zodat u zich op de dag zelf nergens meer zorgen over hoeft te maken. Heeft u vragen? Stel ze gerust. Wij staan tot uw dienst!

Tentoverkappingen

Voor sommige gelegenheden is een overkapping passend bij een bruiloft. Wij helpen u ook graag aan tentoverkappingen voor uw huwelijksvoltrekking. U heeft dan altijd de mogelijkheid om gasten droog te ontvangen. Een weiland is bijvoorbeeld nog altijd een populaire locatie voor dit soort evenementen. Daar wilt u wellicht liever geen tent middenin hebben.

Amper zichtbaar

Mogelijk wilt u voor uw huwelijk dat de tent niet overheerst en zo goed als onzichtbaar is of op zijn minst zo veel mogelijk onopgemerkt blijft. Een tentoverkapping is dan dé oplossing! Zo heeft u nooit zorgen om het weer, uw gasten staan altijd droog onder de overkapping en de omgeving blijft dan de echte eyecatcher op de bruiloft. U en uw gasten genieten namelijk tijdens de trouwerij gewoon van de spectaculaire plek waar u zich bevindt.

bruiloftstent huren

Vloeren en verwarming

Uiteraard verhuurt Peterstenten.nl niet enkel een tent, wij leveren het hele plaatje. Wij kunnen in uw bruiloft tent ook een vloer verzorgen. Vloeren leveren wij onder andere van natuurlijke materialen zoals hout. De vlondervloer is het meest gebruikt. Dat zijn panelen waarmee u gemakkelijk één geheel creëert.

Geen last van kou met verwarmingsinstallatie

Naast de vloer is verwarming ook een van de mogelijkheden. De warme lucht wordt door middel van een slang via de heaters de tent ingeblazen. De units worden buiten de tent geplaatst, zodat de gasten hier geen last van hebben. En zich geen zorgen hoeven te maken om de kou. Bekijk alle mogelijkheden voor de aankleding die wij voor u kunnen organiseren.

Bruiloft tent huren bij Peterstenten

Kies voor Peters Tenten als leverancier van uw bruiloft tenten! Peters Tenten heeft alle nodige ervaring in het brede veld van tenten verhuur. Daarnaast voldoen onze tenten aan alle nodige veiligheidsnormen, zodat u altijd kunt uitgaan van een veilig evenement.

De juiste tent voor ieder evenement

Peters Tenten levert maatwerk voor ieder evenement. Wij begrijpen dat ieder evenement anders is en dat iedereen andere wensen en dus andere eisen heeft. Wij voldoen altijd aan de verwachting van onze klanten. Wij bezorgen u de perfecte trouwdag.

Vragen of opmerkingen over tenten verhuur? Stuur gerust een e-mail!

Ps. Bent u een weddingplanner en organiseert u een bruiloft voor uw klanten? Denk dat voor het vieren van het huwelijk ook eens aan tenten voor de ceremonie of het feest. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen over evenementen tent huren voor een bruiloft

Als u ruimte nodig heeft tijdens jullie bruiloft of voor bescherming wilt zorgen, kunnen tenten uitkomst brengen. Wij zetten graag een aantal vragen met antwoorden voor u op een rij.

Een geschikte tent voor de ideale bruiloft kan op vele manier ingezet worden. U kunt de tent gebruiken als u bijvoorbeeld buiten trouwen gaat en voor beschutting wilt zorgen. Ook kan een bruiloft tent gebruikt worden tijdens het diner, de receptie en het feest! Wij denken graag mee over de perfecte oplossing voor bruiloft tenten.


Als u een bruiloft tent huren gaat, is de omvang hiervan natuurlijk belangrijk. Bereken vooraf hoeveel ruimte u verwacht nodig te hebben. Hoeveel gasten heeft u uitgenodigd? Moeten er tafels en stoelen in de bruiloft tent geplaatst worden en eventueel een dansvloer of een podium voor een band? Wij denken natuurlijk graag met u mee zodat u het juiste formaat ontvangt.


Wij leveren tenten geheel volgens uw wensen. Wij kunnen de grootte leveren die u nodig heeft. En waar nodig de tent verder aankleden met bijvoorbeeld statafels, een tapinstallatie en toiletvoorzieningen. De kosten zijn dan ook geheel afhankelijk van uw situatie. Bij Peters Tentenverhuur maken we graag een vrijblijvende offerte om u inzicht in de kosten te geven.