Podiumtenten

Podiumtent huren? | Peterstenten.nl

Bent u op zoek naar een podiumtent voor een concert, een festival of een ander groot optreden? Dan zijn onze podiumtenten, inclusief podium, ideaal. Hiermee kunt u onder meer buiten op straat of op een festivalterrein een optreden organiseren. Zij hebben een zijwandhoogte van 4 meter. Ook zijn ze volledig verduisterd, waardoor het licht tijdens het optreden prima tot zijn recht komt. De podiumtenten zijn los te plaatsen, alsmede tegen een feesttent of aluhal. Ze zijn natuurlijk voorzien van een artiesteningang en een verhoogd podium.

Bekijk een sfeerimpressie van onze podiumtenten in gebruik!

Maten podiumtenten

Om te zorgen dat de podiumtent naadloos aansluit bij uw behoeften, bieden we podiumtenten in verschillende breedtes. De beschikbaar breedtes zijn 15 of 20 meter met een lengte van 5 of 10 meter. Ook het podium in de podiumtent kunnen we in verschillende hoogtes plaatsen. Zo verzorgen we graag een podiumtent die geschikt is voor uw evenement.

Wat boekt u met een podiumtent?

Onze podiumtenten zijn standaard voorzien van:

  • Volledig verduisterde zeilen
  • Verhoogd podium (max. 20 x 10 x 1 meter)
  • Artiesteningang
  • Laad/losperron op podiumhoogte
  • Podiumtrap en podiumrok

Losse podiumdelen huren? Geen probleem

Wij verhuren ook losse podia, die wij opbouwen uit elementen van 1,20 x 2,40 meter. Daarmee kunnen we een podium in elke gewenste afmeting realiseren. Ook de losse podia worden uiteraard met een trap geleverd en afgerokt.

Mogelijke podiumhoogtes:

  • 30 centimeter
  • 50 centimeter
  • 80 centimeter
  • 100 centimeter

Over Peters Tentenverhuur

Wij werken vanuit Wijchen in de provincie Gelderland. We kunnen podiumtenten door de hele provincie leveren, alsook in andere omliggende plaatsen. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen beteken? Neem gerust contact met ons op of vraag gelijk vrijblijvend een offerte aan.

Hulp nodig bij het bepalen van de juiste lengte of breedte of een vrijblijvende prijsopgave voor het huren van een podiumtent aanvragen?

Wij adviseren u graag op basis van de door u gewenste capaciteit. Neem gerust even contact met ons op.

>>> Of vraag direct een offerte aan.

Veelgestelde vragen

Ja, bij Peters Tenten kunt u een tent met een podium huren. U kunt diverse soorten tenten huren met een podium erbij. Dit is een stuk goedkoper dan het afhuren van een gebouw, en u kunt ook nog eens zelf de locatie bepalen. Heeft u advies nodig en bent u er nog niet helemaal uit? Dan kunt u ook gerust contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al uw vragen en geven u advies waar nodig. Weten wat we voor u kunnen doen? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Jazeker! Het is zelfs een uitstekende keuze voor optredens van professionele artiesten. Ze zijn bestand tegen invloeden van het weer en bieden daarom goede bescherming tegen zowel zon als regen. Daarnaast kunt u hem zo inrichten dat hij aan de wensen van iedere artiest voldoet, zoals met geluidsystemen, lampen, backstage ruimtes enzovoort. Ze zijn flexibel en kunnen op maat worden geleverd, dat is de kracht van Peters Tenten. Natuurlijk bieden onze podiumtenten een aparte artiesteningang.

U kunt zeker een offerte aanvragen voor het huren van een tent met podium. Dit is de ideale oplossing voor wanneer u een feestje hebt met optredens van artiesten. Wij proberen deze binnen een aantal werkdagen te beantwoorden. Het voordeel van Peters Tentenverhuur is dat wij volledig maatwerk leveren voor iedere klant. Dat betekent dat we service precies zo leveren zodat alles aan uw wensen voldoet. Het aanvragen van de offerte is vanzelfsprekend vrijblijvend en kosteloos. Heeft u van tevoren nog vragen? Wij zijn ook te bereiken via e-mail.

Een podiumtent kan geplaatst worden op zowel zand, gras grind als ook op verharde ondergronden. Gras is een van de meest voorkomende voor podiumtenten, ook bij buitenfestivals. U moet er voor zorgen dat het grasveld vlak is en dat er geen kuilen of hobbels voor instabiliteit kunnen zorgen. Hetzelfde geldt eigenlijk ook voor andere ondergronden, geen hobbels of uitstekende punten, de ondergrond moet zo vlak mogelijk zijn zodat de tent goed verankerd kan worden. Als u hier vragen over heeft, helpen wij u graag verder en kunnen we u van advies voorzien.

Ja, een podiumtent kan zowel in de zomer als in de winter worden gehuurd. Er zijn verschillende soorten podiumtenten die zijn ontworpen om in verschillende seizoenen en weersomstandigheden te functioneren. Tijdens de zomermaanden biedt een podiumtent schaduw en bescherming tegen de zon, en kan deze ook worden uitgerust met ventilatiesystemen om het publiek en de artiesten koel te houden. In de winter kan een podiumtent worden uitgerust met zijwanden om wind en sneeuw buiten te houden.