Festival tent huren

Bij Peters Tentenverhuur zorgen we dat er voor elk festival een passende tenst is met ons ruime assortiment tenten. Wij bieden verschillende formaten festivaltenten van uitstekende kwaliteit. Natuurlijk voldoen zonde tenten aan de gestelde veiligheidseisen zodat de festivalgangers onbezorgd kunnen genieten. Met tentverhuur van Peters Tenten kiest u voor de beste kwaliteit en tenten die geheel aansluiten bij uw wensen.

 • Festivaltenten voor elk soort festival: van kleine tot grote festivals

 • Uitgebreid assortiment met festivaltenten die gepersonaliseerd kunnen worden

 • Voor zakelijke bijeenkomsten als publieke festivals

 • Tenten voldoen aan de veiligheidsnormen

Festivaltent huren: wat is er mogelijk

Bent u een popfestival, een dance feest of juist een theaterfestival aan het organiseren? Dan zult u ook nadenken over de inzet van feesttenten. Als u een festivaltent huren wilt, vindt u in ons assortiment een breed aanbod. Wij helpen u graag om een passende festivaltent te huren die een professionele indruk wekt. Dagelijks verhuren we zowel grote als kleinere tenten, wij zijn namelijk flexibel in de omvang van de tenten. Diverse afmetingen zijn mogelijk.

Experts met jarenlange ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat werkt en niet op een festival. Zo voorkomen we dat u voor ongewenst verrassingen komt te staan, bijvoorbeeld tijdens de opbouw of op het festival zelf. We kijken graag samen naar de mogelijkheden voor tentverhuur.

Type tent om uit te kiezen

Zoals aangegeven is er een brede keuze voor het type tent als u een festivaltent huren gaat. Wat zijn de mogelijkheden voor een outdoor event? Bij ons kun je diverse festivaltenten huren. Deze zorgen voor een heel andere uitstraling op het festivalterrein. U kunt een tent niet alleen inzetten voor optreden en het publiek, ook kunt u een festivaltent huren die ingezet kan worden als bijvoorbeeld bar of voor de entree.

Wilt u een unieke festivaltent huren? Bekijk wat er bij Peterstenten.nl allemaal mogelijk is!

festivaltent huren

Feesttenten: een unieke festivaltent

Onze feesttenten zijn bij uitstek geschikt om op een festival te gebruiken. Doordat ze met een tentdoek komen, kunt u ze ook tijdens festivals gebruiken die in regenachtige of winderige seizoenen worden georganiseerd. Onze tenten zijn bestemd tegen harde windstoten en kunnen indiend gewenst veranderd worden. Met een feesttent zorgt u dat de gasten beschut staan tijdens het festival, ook als deze op een open veld wordt georganiseerd.

Aluhallen: voor een sjieke uitstraling

Bent u op het festivalterrein op zoek naar een festivaltent met een luxe uitstraling? Dan zijn aluhallen aan te raden. Deze bevatten een constructie met een lichtgewicht aluminium frame en zonder palen in het midden van de tent. Dit zorgt ervoor dat deze tenten ook zeer geschikt zijn voor evenementen waarbij u wenst dat mensen volop in de feesttent kunnen dansen. Deze tent kan geheel afgesloten worden, waardoor het een populaire optie is voor op een festival.

Podiumtenten voor festivals

Tijdens een festival zullen er vaak optreden zijn van artiesten. Een podiumtent is hiervoor een zeer geschikte keuze. Hierbij wordt namelijk standaard een podium geleverd. Hiermee zorgt u dat het podium in een echte eyecatcher veranderd, in combinatie met het gebruik van de juiste verlichting. Ook voor bijvoorbeeld theater is een podiumtent een aanrader, zodat de bezoekers goed zicht hebben op het spectacel.

Tentoverkapping voor een festival

Bent u alleen op zoek naar een overkapping in plaats van een festival tent met zijkanten? Denk dan eens aan een tentoverkapping. Ook als het regent kan het festival zo gewoon doorgaan zonder dat bezoekers doorweekt raken. En wist u dat een tentoverkapping in de zomer ook zeker aan te raden is? Zo biedt u de festivalgangers bescherming tegen de felle zonnestralen.

Personalisatie van onze festivaltenten

Peters Tentenverhuur biedt festivaltenten die geheel gepersonaliseerd kunnen worden. Zo kunnen de tenten in verschillende afmetingen geleverd worden, passend bij de capaciteit van het festival en uw wensen. Ook kunnen we helpen bij de inrichting van de festivaltent. Wilt u bijvoorbeeld een tentvloer gebruiken? Moet er een bar in de tent geplaatst worden? Ook verwarming en airconditioning zijn mogelijk. Wij denken graag mee om een passende festivaltent te leveren. Natuurlijk zorgen we ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de volledige op- en afbouw. Zo bespaart u een hoop tijd zodat u zich geheel op de organisatie van het festival kunt richten.

Tenten verhuur voor andere evenementen

Wij bieden voor elke situatie een passende tent. Ook voor andere evenementen en bijeenkomsten helpen we u graag verder. Graag geven we een kleine impressie van feesten en partijen waarbij we u kunnen helpen. En afhankelijk van het soort evenement zorgen we natuurlijk voor een tent die aansluit bij uw behoeften.

festivaltent verhuur

 • Bedrijfsfeest

  Organiseert u een bedrijfsfeest voor uw personeel? Of een bijeenkomst voor (potentiële) klanten? Ook daarvoor zijn onze tenten geschikt.

 • Bruiloft tent huren

  Gaat u trouwen en wilt u voor de receptie of het feest een tent huren? Wij denken met u mee over de juiste tent.

 • Carnaval tenten

  Ook voor carnavalsverenigingen zijn onze tenten zeer geschikt om een evenement te organiseren.

 • Werktent huren

  Als u op zoek bent naar tijdelijk extra opslagruimte, of uw medewerkers buiten aan het werk zijn en beschutting tegen wind en regen nodig is, kunt u bij ons een werktent huren.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Wij werken door heel Nederland als het gaat om een festivaltent huren en voornamelijk in de provincies Gelderland, Brabant en Limburg. Voor meer informatie, neemt u vooral contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de huur van een tent, eventueel in combinatie met podia. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.