Tentenverhuur Gelderland | Peterstenten.nl

Als u op zoek bent naar een tent om te huren voor uw evenement, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met tentenverhuur Gelderland en komen door de hele provincie. De diverse typen tenten die wij bieden, zorgen ervoor dat elk evenement een mooie, passende aankleding krijgt. Wij helpen u graag bij zowel zakelijke als particuliere bijeenkomsten in bijvoorbeeld Arnhem, Wijchen, Doetinchem, Ede en Wageningen. Of u nu een dorpsfeest gaat organiseren, een festival, een bedrijfspresentatie of een bruiloft, onze tentenverhuur biedt een passende oplossing.

Typen tenten voor verhuur

U bent bij ons aan het juiste adres als u op zoek bent naar feesttenten verhuur, bijvoorbeeld voor uw bedrijfsfeest of dorpsfeest. Ook leveren we luxe aluhallen. Deze zijn zeer geschikt voor onder meer beurzen en presentaties. Voor concerten, festivals en optredens, zijn onze podiumtenten een aanrader. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een aparte artiesteningang. En met onze schaatstenten kunt u snel een overdekte schaatsbaan creëren. Wij bieden ook tentoverkappingen, deze zijn zeer passend voor bijvoorbeeld een pleinfeest. Verder is het ook mogelijk om allerlei extra toepassingen voor bijvoorbeeld de inrichting van tent bij ons te boeken. We bekijken graag samen met u welk type tent het beste past bij uw evenement als u op zoek bent naar tentenverhuur Gelderland.

Van groot tot klein

Naast het aantal verschillende soorten tenten, bieden wij ook verschillende formaten tenten aan. Van klein tot groot. De omvang wordt zo afgestemd op uw doelgroep en het verwachte aantal bezoekers. Onze tentenverhuur Gelderland is dus met recht maatwerk afgestemd op uw wensen te noemen. Dus of u nu een jubileum met een select gezelschap wilt vieren, een dorpsfeest voor enkele honderden inwoners organiseert of een optreden voor duizenden personen houdt, wij leveren u een passende tent, direct bij u op locatie.

Contact Peters voor tentenverhuur Gelderland

Wij werken vanuit Wijchen in het zuiden van de provincie Gelderland. Vanuit deze locatie komen we makkelijk en snel bij de locatie voor uw evenement. Als u vragen heeft over onze tentenverhuur Gelderland, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 17.00 uur bereikbaar. Zowel telefonisch op (024) 641 70 18 als via de mail: info@peterstenten.nl.
Als u meer wilt weten over de prijzen voor tentenverhuur Gelderland, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Het is ook mogelijk om direct op de website vrijblijvend een offerte aan te vragen voor uw evenement. Wij helpen u graag aan de beste oplossing om van uw bijeenkomst een groot succes te maken! En om natuurlijk bij een keer slecht weer droog te blijven.

Peters Tentenverhuur in de regio

Ontdek meer over onze diensten in de volgende plaatsen:

Waarom kiezen voor Peters Tentenverhuur?

  • Bij Peters Tentenverhuur Gelderland vindt u altijd wat u zoekt

  • Levering op locatie

  • Montage door een ervaren tenten bouwteam

  • Betrouwbare tenten die voldoen aan de veiligheidsvoorschriften

  • Persoonlijke contact

  • Lokale partij met ruime ervaring

  • Diverse typen en maten tenten mogelijk, passend voor elk soort evenement