Tent huren voor een tuinfeest

tent huren tuinfeest

Gaat u een feest in uw eigen tuin geven? Of op een andere buitenlocatie tussen de bomen en planten? Bij Peters Tentenverhuur helpen we u graag aan een passende tent voor uw gasten. Of u veel mensen uitnodigt of juist een feest geeft voor een intieme groep directe naasten, wij zorgen voor een passende tent. Zo voorkomt u dat uw gasten het gevoel hebben dat de tent veel te groot is voor uw gezelschap of juist te klein waarbij er geen bewegingsruimte is.

Tentenverhuur voor privéfeesten

Bruiloften, verjaardagen, jubilea, er zijn allerlei redenen om een tuinfeest met vrienden en familie te houden. Echter, het regelen van een feest kan een hoop tijd in beslag nemen. En als u een tuinfeest organiseren gaat, speelt hier ook het aspect van het weer mee. Helaas schijnt in Nederland niet altijd de zon. Om te voorkomen dat uw tuinfeest in het water valt, kunt u kiezen voor een partytent. Zo is er één ding minder om u zorgen over te maken. Peters Tentenverhuur zorgt voor de ideale tent voor uw gelegenheid waarbij uw genodigde droog en warm staat. Er zijn verschillende tenten die zeer geschikt zijn voor gebruik tijdens tuinfeesten. We zetten graag een aantal opties op een rij.

Feesttenten voor een groot feest

Als u een grote tent huren wilt, is een feesttent een echte aanrader. Deze zijn in verschillende breedtematen verkrijgbaar. En ze zijn bestand tegen harde wind. Dus ook als het in de tuin waait, kunt u gewoon feest vieren.

Aluhallen voor een sjieke aankleding

Wilt u voor uw privéfeest in de tuin een sjieke aankleding? Denk dan eens aan een aluhal. Deze tenten zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en hebben geen palen midden in de tent. Dit zorgt voor een luxe uitstraling.

Inrichting tuinfeest tent

Bent u op zoek naar een tent waarin uw gasten alle ruimte hebben om te dansen? En waar de band of DJ een podium heeft voor het optreden? Wij zorgen voor een passende inrichting van uw partytent. Mogelijk wilt u juist dat uw gasten aan tafels kunnen zitten voor bijvoorbeeld een diner. Dan kunnen we de feesttent ook inrichten met tafels en stoelen. Of kies voor een aantal statafels waar uw gasten tussendoor rustig een drankje kunnen drinken.

Geeft u een feestje in de winter en bent u op zoek naar verwarming? Dat is geen enkel probleem. Wij leveren ook diverse accessoires voor de inrichting en aankleding van de tent. Naast verwarmingselementen kunt u hierbij ook denken aan toiletmogelijkheden.

Populaire tent huren voor uw tuinfeest? Peters Tentenverhuur helpt u verder

Als u een geschikte tent wenst voor uw feestje, helpen wij u graag verder. Wij adviseren graag over de juiste partytenten voor uw evenement voor de verhuur. Het maakt niet uit of u een achte of harde ondergrond heeft, wij zorgen voor passende vloeren voor de ondergrond in uw tuin. Wij denken graag met u mee wat de beste tent huur voor uw feest is. Neem vooral contact met ons op voor meer informatie over de verhuur en een vrijblijvende offerte.