,

Winter partytent huren

winter partytent huren

We kennen het allemaal , de winter staat weer voor de deur. Het vooruitzicht dat de dagen korter worden, de nachten langer. Dat hoeft overigens helemaal geen vervelend vooruitzicht te zijn. Er komen natuurlijk ook weer mooie feestdagen aan die reden geven voor een feestje. Daarvoor kunt u een partytent ook prima in de winter gebruiken. Of het nu gaat om een kerst of nieuwjaar ”party” of een après ski style feestje. Een winter partytent huren is de perfect oplossing voor uw feestjes in de wintermaanden.

Maak een evenement makkelijk gezellig

Voor een winterpartytent gaat u natuurlijk naar Peters Tentenverhuur. Wij hebben de voordelen van Peterstenten op deze pagina voor u op een rijtje gezet. Dan weet u waarom wij de perfecte partij zijn om uw tuinfeest, winter barbecue, of welk soort feest dan ook te helpen organiseren. Lekker warm in een van onze partytenten.

Benadering door persoonlijke service

Wij begrijpen dat het organiseren van een feestje, al helemaal in de winter, voor veel mensen verschillend is. In de winter hebben mensen andere eisen en gedachten als het om een partytent gaat.

Gelukkig hebben wij een ruim assortiment aan partytenten die wij voor u komen plaatsen. Wij leveren echt maatwerk en persoonlijke service.

Alles is mogelijk bij Peterstenten

Een heater om de tent op de gewenste temperatuur te krijgen? Statafels of zitplekken? Mogelijkheden of tips voor decoratie en accessoires voor exact de juiste sfeer? Wij helpen u graag met de aankleding van uw tent.

Warmte en overkapping

Wanneer u een feestje wilt geven voor uw gasten in de winter, dan is het buiten koud. Maar in de winter met uw vrienden genieten van een drankje, feestmuziek en misschien een klein vuur met een beetje sfeer verlichting heeft toch wel wat.

Bij Peterstenten kunt u buiten verstandig een feestje vieren. Met onze tenten van hoge kwaliteit zit u altijd goed warm. Daarnaast fungeren onze partytenten ook nog eens als overkapping zodat u ook beter beschut bent tegen de wind. Lees ook ons artikel met 5 tips voor het verwarmen van een partytent!

Goedkoper dan het huren van een zaal

De feestdagen zijn al zo duur. Het organiseren van een feestje is niet niks. Als u voor uw party een zaaltje of andere locatie moet huren dan bent u per direct al veel geld kwijt. En dan blijft er veel minder over voor dat feest en haar gasten.

Wij maken het huren van een locatie compleet overbodig

Een partytent van Peterstenten maakt het huren van een locatie overbodig. Een hoge kwaliteit tent die u eventueel kunt verwarmen met een heater, alle mogelijkheden tot decoratie, het heeft alles wat nodig is voor een hele avond plezier.

Klik ook even door op onze website middels de handige links, dan komt u nog meer te weten over wat een partytent huren bij ons precies inhoudt.

Als aanvulling, maar ook als basis

Met onze tenten kan een heel feest op touw worden gezet zonder dat het huren van een locatie ook maar uw gedachten binnenschiet. Partytenten kunnen niet alleen fungeren als aanvulling, ook als basis vanuit waar een compleet feest wordt opgebouwd.

Bonustip!
Met een vuurkorf en boomstammen buiten maakt u de sfeer ook buiten helemaal compleet!

Kies voor een geslaagd winterfeest

Kies voor een geslaagd feest voor uw gasten door middel van een partytent verzorgd met maatwerk, kies voor Peterstenten. Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan!

Vereiste velden voor een geslaagd feestje

Dus, u wilt een feest geven in de tuin. Dan is een partytent uit het assortiment van Peterstenten een must! Maar wat kunt u nog meer doen voor een geslaagd feest? Wij nemen even met u door hoe u het beste een geslaagd feest geeft voor uw gasten in de winter!

Meubilair

Naast een partytent uit het assortiment van Peterstenten alleen, moet u er natuurlijk wel voor zorgen dat u deze mooi aankleedt voor de juiste sfeer. Alleen een partytent is natuurlijk niet genoeg.

Creëer bijvoorbeeld zitplaatsen in uw partytent, met statafels om eten en drinken op te presenteren, plaats een kleine koelkast als u van plan bent ook te gaan grillen of barbecueën in de tuin.. Zet bijvoorbeeld een bank in de partytent met een deken eroverheen, dat creëert echt die knusse wintersfeer!

De uitnodiging

De uitnodiging zien we vaak over het hoofd, maar de uitnodiging voor uw gasten moet natuurlijk wel van hoge kwaliteit zijn met een leuke layout en enkele sfeerbeelden.

Ook eventuele bijkomstigheden en voorwaarden moeten duidelijk gemarkeerd zijn op de uitnodiging.

Als het om de partytent gaat kunnen wij u hier van tevoren over inlichten.

Goede muziek

Denk aan de juiste muziek die past bij de stijl van het feest! Met muziek kunt u heel goed inspelen op die winterse dagen.

Zo maakt u de winter naast met decoratie en meubilair met passende muziek ook heel erg gezellig!