Partytent huren Venray

partytent huren

Voor elk evenement, feest, (zakelijke) bijeenkomst of borrel regelt Peters Tentenverhuur een bijpassende partytent voor u. Of u nu thuis bijvoorbeeld in de tuin een verjaardag wilt vieren, een groot pleinfeest geeft of voor carnaval op zoek bent naar een partytent, wij zorgen dat uw evenement niet in het water valt. Ook voor evenementen zoals personeelsfeesten en bedrijfspresentatie bieden wij partyverhuur aan.

Tent huren in Venray

Bent u op zoek naar een specialist voor partytenten verhuur in Venray of omgeving? In Limburg zijn wij al jarenlang een vertrouwde partner. Wij leveren zoals aan bedrijven als aan particuleren. Natuurlijk kunt de hoogste kwaliteit partytenten van ons verwachten.

Graag delen we een aantal populaire opties voor tentenverhuur in Venray.

Aluhallen: een professionele tent

Alu tenten worden ook wel luxe partytenten genoemd. Deze stevige tenten hebben een aluminium frame met een vrije overspanning. Hierdoor ondervindt u geen hinder van palen of obstakels in de tent. Deze tenten worden ook vaak ingezet voor kleinere evenementen zoals een tuinfeest of een verjaardag.

Feesttenten voor elke party

Zoals de naam al zegt is een feesttent perfect als u een groot evenement organiseert. Zijn veelzijdigheid in grootte en inrichting, zorgt ervoor dat u deze tent heel goed voor pleinfeesten als ook voor carnaval en bedrijfsfeesten kunt gebruiken.

Podiumtenten voor een feest met optredens

Geeft u een feest waarbij optredens met muziek, dans of theater centraal staan? Dan is een podiumtent de perfect oplossing. Natuurlijk vindt u in ons assortiment ook podiumtenten in diverse formaten waarbij we naast een verhoogd podium ook zorgen voor onder meer een artiesteningang.

Inrichting voor feesten en evenementen

Wilt u uw feest compleet maken en geen zorgen hebben om de inrichting van de tenten? Peters Tentenverhuur helpt u ook graag aan aankleding van de tent. Hierbij kunt u denken aan tafels en stoelen, heaters, toiletvoorzieningen en een drankenbar. In een gesprek vertellen we graag meer over de mogelijkheden voor de inrichting van tenten in Venray.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Bij ons bent u aan het juiste adres voor verhuur van tenten voor elk soort feest. Gaat u trouwen in Venray en wilt u een feestje geven voor uw bruiloft? Organiseert uw feestvereniging een party in een openbare ruimte? Of bent u op zoek naar een partner voor partyverhuur in Venray voor zakelijke bijeenkomsten? Zowel voro kleine als grote evenementen zorgen wij dat de juiste tent geplaatst wordt. Wij kunnen de tenten uit ons assortiment op verschillende ondergronden plaatsen.

Neemt u vooral vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de verhuur van tenten voor uw feest op locatie in Venray!

Partytenten verhuur uit Wijchen

U vindt ons in Wijchen, in de buurt van Nijmegen. Gezien onze centrale locatie kunnen wij snel ter plaatsen zijn op locatie in Venray. Wij komen regelmatig in de omgeving, we hebben al diverse klanten in Limburg moeten helpen aan een tent voor hun feest. Geef gerust uw wensen aan ons door en wij zoeken een passende tent die hierbij aansluit!