Wat je krijgt als je een tent huurt bij Peters Tenten

tent te huur

Zoveel plekken met een tent te huur. Zoveel aanbieders en verhuurders. Ons wordt vaak de vraag gesteld: “als ik een tent huur bij Peters Tenten, wat krijg ik dan?” In dit blog geven we antwoord op deze vraag.

Tent te huur: de afmetingen

Peters Tenten heeft tenten te huur in verschillende groottes. Zo kan je kiezen tussen breedtes van 5, 12, 15 of 20 meter. Eventueel is er ook een mogelijkheid om een vak van 2,50 meter te plaatsen. Wat betreft de breedte is praktische elke lengte mogelijk, dankzij de vrije overkapping. Hierbij gaan we uit van een verlenging van telkens 5 meter. Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u op onze contactpagina of onze offertepagina terecht.

Tent te huur: de standaardvoorzieningen

Een tent van Peters Tenten heeft standaard een vloer van zwaarlast vloerelementen, harde zijpanelen en uiteraard ook een overkapping. Dit geldt voor de gehele lengte en breedte van de tent. Verder zit er standaard noodverlichting in de tent en een verdeelkast met een 32A aansluitkabel voor alle elektrische benodigdheden. En natuurlijk zijn er ook nooduitgangen in de tent aanwezig.

Tent te huur: de extra’s

Bij een tent van Peters Tenten zijn er mogelijkheden om de boel op te leuken of uit te breiden. Zo kan er een podiumtent worden gekoppeld aan de feesttent. Ook kan er een beamer geplaatst worden (met verduistering), buffetkarren, luxe inrichting, een rolstoeloprijplank, pcv-ramen in plaats van de standaard zijwanden, luxe aankleding en ga zo maar door. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te kunnen bespreken.

Combineren is ook mogelijk

Naast de combinatie van een feesttent met een podiumtent is er ook de mogelijkheid om een tent zonder vloer te huren. Deze tentoverkappingen zijn bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een pleinfeest en zijn nog steeds opgebouwd met een vrije overkapping waardoor een divers en uitgebreid scala van groottes is te realiseren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie