Luxe partytent huren: aankleding en extra’s

luxe feesttent huren de bar

U kent ze wel: van die grote tenten waar een bar in wordt gezet, iemand een berg tafels en stoelen plaatst en op een verdwaalde deur de broodjes uitgestald. Suffe muziek op de achtergrond en het hele gebeuren voelt nogal bedompt aan. Dat kan ook anders. Bijvoorbeeld met een luxe partytent huren bij Peters Tentenverhuur. Waarbij u gelijk ook een breed aanbod aan extra’s voor onder meer de aankleding kunt regelen.

Breed aanbod luxe feesttenten voor verhuur

Een luxe partytent huren moet ook dat inhouden: het huren van een luxe, sfeervolle tent. Dat betekent mooi beklede tafels, stijlvolle bijpassende stoelen, een mooie bar, (sfeer)verlichting, aankleding, een toilettent, een garderobetent, en ga zo maar door. Kortom: een luxe, passende aankleding bij de partytent voor het specifieke evenement. Of het nu gaat om grote evenementen voor bijvoorbeeld bedrijven, een bruiloft of een feest met de familie. In ons assortiment vindt u voor elk feest een passende oplossing in de juiste afmetingen.

Een luxe partytent huren bij Peters Tenten

Wij bieden een assortiment tenten voor verschillende feesten en evenementen, waardoor u altijd de juiste tent vindt voor uw bijeenkomst. Als u een luxe partytent zoekt, kunt u onder meer aan de onderstaande opties denken.

  • De standaard uitvoeringen van een feesttent zijn onder andere met witte zijpanelen en noodverlichting.
  • Daarnaast kunt u ook kiezen voor aluhallen. Dit is een partytent met een sjieke uitstraling zonder palen in de tent. Zij werken met een zogenoemde vrije overspanning.
  • Wilt u alleen een overkapping plaatsen? Ook dat is mogelijk bij onze partyverhuur. Wij maken graag een voorstel passend bij uw wensen.

Tentvloer nodig?

Er zijn ook tal van mogelijkheden om de tent aan te kleden als u ervoor kiest om bij Peters Tenten een luxe partytent te huren. Wilt u bijvoorbeeld een vloer in de luxe tent leggen zodat gasten zorgeloos door de tent kunnen bewegen? Als u de vloer die standaard in de tent ligt niet mooi genoeg vindt, kunnen we ook tapijttegels gebruiken. Dat is bijvoorbeeld ook mooi te combineren met een hemelbekleding en/of aantrekkelijke zijwandbekleding. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een tentvloer voor de verhuur.

Luxe partytent aankleden

Ook voor de aankleding van de luxe partytent zijn er vele mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld een beamer worden geplaatst, waarbij er ook een mogelijkheid is voor verduisterde dakzeilen. Ook een uitgiftebar voor bij een buffet is een mogelijkheid. Natuurlijk ontbreken services als toiletten en verwarming niet. Vraag ons naar de mogelijkheden als u wilt weten wat er allemaal te regelen valt.

Een luxe feesttent huren in combinatie met een andere tent

Om een luxe partytent nog verder uit te breiden, is het mogelijk om gebruik te maken van een (aangesloten) podiumtent of zelfs een overdekte schaatstent. Deze tenten hebben hun eigen extra’s en kunnen het feest of evenement nog groter en succesvoller maken. Uiteraard worden alle tenten opgezet volgens de richtlijnen en kunt u uitgaan van onze professionaliteit. De tenten worden op- en afgebouwd en vallen ook niet om bij een zuchtje wind.

Wilt u een luxe partytent huren?

Neemt u vooral vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het huren van luxe partytenten voor uw evenement. Wij maken graag een offerte op maat. En denken natuurlijk met u mee wat een geschikte partytent is voor uw bijeenkomst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie