Luxe feesttent huren: de extra’s

luxe feesttent huren de bar

U kent ze wel: van die grote tenten waar een bar in wordt gezet, iemand een berg tafels en stoelen plaatst en op een verdwaalde deur zijn of haar broodjes uitgestald. Suffe muziek op de achtergrond en het hele gebeuren voelt nogal bedompt aan.

Dat kan natuurlijk anders. Een luxe feesttent huren, moet ook dat inhouden: het huren van een luxe feesttent. Dat betekent mooie tafels, mooie stoelen, een mooie bar, mooie (sfeer)verlichting, aankleding, een toilettent, een garderobetent, en ga zo maar door; kortom: een mooie aankleding.

Een luxe feesttent huren bij Peters Tenten

De standaard uitvoeringen van een feesttent zijn onder andere witte zijpanelen en noodverlichting. Maar er zijn ook tal van mogelijkheden om de tent mooi te maken als u ervoor kiest om bij Peters Tenten een luxe feesttent te huren.

Zo kan er bijvoorbeeld een beamer worden geplaatst, waarbij er ook een mogelijkheid is voor verduisterde dakzeilen. Of als u de vloer die er standaard in ligt niet mooi genoeg vindt, kunnen we ook tapijttegels gebruik maken. Dat is bijvoorbeeld ook mooi te combineren met een hemelbekleding en/of aantrekkelijke zijwandbekleding. Ook een uitgiftebar voor bij een buffet is een mogelijkheid. Vraag ons naar de mogelijkheden als u wilt weten wat er allemaal te regelen valt.

Een luxe feesttent huren in combinatie met een podiumtent of overdekte schaatstent

Om een luxe feesttent nog verder uit te breiden, is het mogelijk om gebruik te maken van een (aangesloten) podiumtent of zelfs een overdekte schaatstent. Deze tenten hebben hun eigen extra’s en kunnen het feest nog groter en succesvoller maken. Uiteraard worden alle tenten opgezet volgens de richtlijnen en kunt u uitgaan van onze professionaliteit. De tenten worden op- en afgebouwd en vallen ook niet om bij een zuchtje wind.

Luxe feesttent huren: hoe groot kan de luxe feesttent zijn?

Een luxe feesttent huren kan in de volgende breedtematen: 5, 12, 15 of 20 meter. In de lengte is praktisch alles denkbaar, omdat de luxe feesttent beschikt over vrije overkapping; er staan dus geen palen in de tent. Dit betekent dat de tent in de lengte steeds met stukken van 5 meter vergroot kan worden. Mocht het een kleiner feestje betreffen dan kunnen we ook een vak van 2,50m breed plaatsen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie