Een luxe tent huren voor talloze gelegenheden

luxe tent huren luxe aankleding

Luxe tenten worden voor vele en vaak bijzondere gebeurtenissen gehuurd. We bedoelen hier geen uit de kluiten gewassen verjaardagsfeest mee, al is dat natuurlijk altijd een mogelijkheid. Nee, met bijzondere gebeurtenissen bedoelen we zaken zoals een bruiloft, een bedrijfsfeest of een beurs. Een luxe tent stelt je in staat om, weer of geen weer, het evenement of het feest van het jaar te geven.

Luxe tent huren voor een bruiloft

Een bruiloft is één van de mooiste dagen uit je leven en meestal heb je er maar één. Daarom is een luxe bruiloftstent huren de oplossing om extreme weersomstandigheden voor te zijn. Zo’n paviljoentent is natuurlijk aan te kleden zoals jij dat wil. Zo kan je extra luxe aankleding voor de tafels en vloer kiezen (uiteraard met bijpassende stoelen), mooie verlichting, een luxe bar en ook catering.

Luxe tent huren voor een bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest of –opening moet niet afhankelijk zijn van de bedrijfslocatie of het weer. Daarom is een luxe tent huren de ideale oplossing voor zo’n gelegenheid. Naast de aankledingsmogelijkheden die bij de bruiloft werden beschreven, is er ook de mogelijkheid om de luxe feesttent te combineren met een podium of podiumtent. Dit is uiteraard ideaal voor live muziek of andere vormen van vermaak.

Luxe tent huren voor een beurs

Bijna iedereen kent wel de Jaarbeurshallen in Utrecht waar talloze beurzen en evenementen plaatsvinden. Het is een mooie locatie die inderdaad perfect is voor vele verschillende soorten evenementen, variërend van de Kamasutrabeurs tot het game-evenement First Look. Maar wat als de Jaarbeurs niet is wat je zoekt of niet past bij de beurs die je wil gaan houden. Dan is een luxe tent van Peters Tenten de oplossing. Onderdelen zoals een podium of verduistering voor het gebruik van een beamer behoren allemaal tot de mogelijkheden. Vraag ons naar de mogelijkheden voor jouw specifieke situatie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie