Presentatie in een tent

feesttenten binnenkant

Heeft u iets te vieren zoals een bruiloft, jubilea of een bedrijfsopening? Of heeft u een expositie of beurs? Mensen vinden presentaties geven vaak een van de stressvolste plichten. Hierbij speelt de druk van de groepsaandacht, de verplichting om een monoloog  te houden en heeft u geen zin om hier nog extra stress bij te hebben doordat u bijvoorbeeld zelf nog eens alles moet regelen?

Dan kunnen wij erg goed begrijpen dat u het regelen van de omgeving, een tent bijvoorbeeld waarin u uw gasten kunt ontvangen en hier ook uw presentatie kunt houden aan iemand over wilt laten. Wij bieden daarom ook tenten aan die met de juiste opties ideaal zijn voor het geven van presentaties. Wat wij aanbieden dat voordeel geeft bij een presentatie is bijvoorbeeld een verduisterd dakzeil die zorgt dat de presentatie met een beamer veel beter zichtbaar is. Ook bieden wij een podium aan voor deze presentaties, zodat u duidelijk zichtbaar bent.

Bij een presentatie komt natuurlijk wel meer kijken dan alleen een beamer voor de presentatie zelf. Het zou wel handig zijn als u daarbij ook eventjes rustig kunt zitten. Hiervoor bestaat de optie om tafels en banken in de tent te laten plaatsen. Ook kan bij de meeste gevallen een podium tijdens een presentatie niet ontbreken. Uiteraard hebben wij hier ook aan gedacht en kunt u dus ook een podium bij de tent bestellen.

De tenten die wij hiervoor aanbieden zijn standaard voorzien van witte kunststofpanelen of schuifzeilen met ramen (French windows) en systeem vloerelementen. Er zijn daarbuiten nog genoeg extra opties om de tent zo compleet mogelijk te maken voor u.

Voor alle opties en meer informatie over de tenten kunt u onder het kopje ‘luxe tenten’ alle informatie vinden voor het huren van een tent voor uw presentatie. U kunt uiteraard ook altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie