Podiumtent huren,
waarom je dat wil

podiumtent huren buitenaanzicht podiumtent

Het bedrijf bestaat 25 jaar, heeft zeker 100 mensen in dienst en dat moet natuurlijk gevierd worden. Een half jaar van tevoren begin je met het plannen en uitwerken van een dag vol activiteiten met een groot muziekoptreden als afsluiter. Het wordt een dag die men nog lang zal heugen.

Omdat je niet wil dat het feest in het water valt, kies je ervoor om een podiumtent te huren. Je wil een podiumtent huren, want dat podium kan je ook gebruiken voor toespraken, cabaret, karaoke en natuurlijk voor een presentatie.

Je wilt geen speelbal van het weer zijn, dus wil je ook een grote tent hebben. Je kijkt naar de verschillende aanbieders die podiumtenten verhuren en je kiest uiteindelijk voor Peters Tenten. Wat zit dan standaard bij een podiumtent huren en wat kan je er extra bij doen?

Podiumtent huren bij Peters Tenten

De podiumtenten bij Peters Tenten zijn in de eerste plaats zowel los te plaatsen als tegen een feesttent aan. Dit geeft een prettige flexibiliteit. Daarnaast heeft de podiumtent zelf een zijwandhoogte van vier meter en met een breedte van 15 of 20 meter en een lengte van 5 of 10 meter ben je verzekerd van genoeg ruimte.

Het podium is uiteraard verhoogd (max. 1 meter) en de zijwanden bestaan uit verduisterde zeilen. Het podium zelf is afgewerkt met een podiumrok en heeft ook een trap. Voor de artiesten is een aparte ingang en er is ook een laad- en losperron op dezelfde hoogte als het podium. De podiumtent wordt op professionele wijze op- en afgebouwd en voldoet aan alle richtlijnen en voorschriften.

Mocht een podiumtent huren te veel van het goede zijn, dan kun je bij Peters Tenten ook terecht voor losse podiumdelen die worden opgebouwd uit elementen van 1,20 bij 2,40 meter. Voor advies en een vrijblijvende prijsopgave kan je altijd contact opnemen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie