Een partytent huren is helemaal niet zo raar

partytent huren

Een partytent huren klinkt wat ongewoon, maar is eigenlijk helemaal niet zo apart. Het ligt er maar net aan wat je onder partytent verstaat. Zo’n tentje van de Blokker ga je niet huren, die koop je voor een tientje. De grotere partytenten, die ook tegen een zuchtje wind kunnen, zijn wat duurder in de aanschaf, maar zijn zeker wel de moeite waard.

Partytent huren is eenvoudig

Via ons formulier kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Weet dan ook dat er allerlei mogelijkheden zijn wat betreft tenten. Een partytent is aan de zijkant open of heeft zijflappen. Bij de grotere partytenten zit dit er standaard bij.

Weet dat een partytent huren bij ons betekent dat wij de partytent professioneel zullen opzetten en afbreken. Ook zaken zoals nooduitgangen en -verlichting worden door ons geregeld. Uiteraard zijn gewone zaken zoals een verdeelkast ook inbegrepen.

Uitbreidingen op de partytent

Een partytent is eigenlijk een overdekte plek voor uw feestje. Of dit nu enkel gaat om een dak boven de catering, de muziekinstallatie, de gasten of het gehele feest, de bedoeling is dat u een droge plek hebt voor uw party. Uw feestje kan daarom opgeleukt worden met banken, tafels, een podium, een beamer, etc.

En als u helemaal los wil gaan, kunt u natuurlijk meerdere partytenten gebruiken. Dit krijgt dat haast het gevoel van een festival, maar dat is toch eigenlijk in feite één grote party? De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos. Zo is een kleinere partytent huren van 5 bij 2,5 meter ook mogelijk.

Een partytent huren kan je feest redden

Het belangrijkste bij de beslissing of u een partytent huurt of koopt is wat u zelf belangrijk vindt of nodig hebt. Een kleine partytent is precies dat: klein, snel te halen en je hoeft er verder niet over na te denken. Een grote partytent is niet zomaar even gehaald of opgezet, maar bij ons hoeft u er nog steeds niet over na te denken en u hoeft er niet bang voor te zijn dat de partytent instort of wegwaait.

Als u niet zeker weet wat de beste oplossing is, neem dan contact met ons op en vraag om advies.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie