grote feesttent huren

Gaat u een evenement organiseren voor een groot aantal mensen? Dan is een grote feesttent huren vaak een ideale oplossing. Zo creëert u zelf de ideale overdekte locatie. Als er ergens een weiland, een parkeerterrein of een plein beschikbaar is, kunt u daar de grote feesttent neerzetten en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de locatie. De grootte van de feesttent is dan een volgend punt om te bepalen.

Of u nu een bedrijfsfeest gaat organiseren, een buurtfeest, een festival of een sportevenement, er komt veel bij kijken om te zorgen dat alles soepel verloopt. Om één ding hoeft u zich in ieder geval geen zorgen te maken: een grote feesttent. Deze kunt u makkelijk huren. Door te kiezen voor een professionele en ervaren partner, ontvangt u het juiste advies voor het huren van uw grote feesttent.

Wat verstaat men onder een grote feesttent?

Grootte is natuurlijk relatief. De één vindt 5 bij 10 meter groot en de ander begint pas te praten over een grote feesttent als een tent 15 bij 30 meter is. Bij Peters Tentenverhuur kunnen onze tenten 5, 12, 15 of 20 meter breed worden. Ongeacht de breedte zal de zijwandhoogte 2,40 meter zijn. Aangezien onze tenten een vrije overspanning hebben, is praktisch elke lengtemaat mogelijk. We werken met vakken van 5 meter in lengte – dus de grote feesttent is te verlengen met stukken van 5 meter. Hierdoor kan de tent zo lang worden als u maar wilt.

 

Om het juiste formaat grote feesttent te kiezen, is het belangrijk om te kijken of u zit- of staanplekken wenst, of een combinatie hiervan. Als u tafels en stoelen wenst waar al uw gasten aan kunnen zitten, heeft u logischerwijs meer ruimte nodig dan voor een evenement waarbij iedereen de hele tijd staat. Ook voor een inrichting met alles stoelen die in rijen opgesteld worden, is de omvang anders. Afhankelijk van uw wensen stellen we graag een passende grote feesttent voor.

grote feesttent

Grote feesttent huren voor…

We weten nu dat als u een grote feesttent huurt, dat die ook echt heel erg groot kan worden. Maar waarvoor is zo’n grote feesttent huren dan praktisch? Voor welke feesten huurt u een grote feesttent?

Bedrijfsfeesten

Een grote feesttent huren voor bedrijfsfeesten, conferenties en seminars is een oplossing die past bij de gulden middenweg. U hoeft namelijk geen geld uit te geven aan een dure feestlocatie als het bedrijfsfeest te groot is om die in het bedrijf zelf te houden. Een leuke bijkomstigheid is dat een grote feesttent het bedrijfsfeest een extra bijzonder tintje geeft.

Extra bedrijfsruimte

Bent u tijdelijk op zoek naar extra bedrijfsruimte voor bijvoorbeeld uw kantoor of wilt u een bedrijfsrestaurant uitbreiden? Ook dan is een grote feesttent een aanrader. Het biedt namelijk een betrouwbare oplossing.

Grote feesttent voor evenementen

Een grote feesttent huren kunt u zeker gebruiken voor een evenement. De soorten evenementen die u kan huisvesten in een grote feesttent zijn haast oneindig. Dankzij de mogelijkheid voor verduistering is bijvoorbeeld ook een filmevenement mogelijk. Verder zijn evenementen die zich richten op culinaire onderwerpen, goede doelen of kunst geschikt voor een grote feesttent. Vraag ons naar de mogelijke extra’s.

Dorpsfeesten

Een grote feesttent huren voor een dorpsfeest is haast een no-brainer. Hoe mooi het weer ook is, het zou zonde zijn als een dorpsfeest in het water valt door een onverwachte regenbui. En als het feest in de winter plaatsvindt, is een grote feesttent huren natuurlijk de oplossing. Vraag ons naar de mogelijkheden om een grote feesttent te verwarmen.

Peters tentenverhuur voor grote feesttenten

Bij Peters tentenverhuur bent u op de juiste plek als u een grote feesttent huren wilt. Vanuit onze vestigingsplaats in Wijchen, bedienen wij de regio Gelderland en (delen) van de provincie Noord-Brabant en Limburg. Natuurlijk bespreken we graag uw wensen als u een grote feesttent in een ander deel van Nederland geplaatst wilt krijgen. Wij helpen u aan de juiste grote feesttent voor uw bijeenkomst. Of deze nu voor 100, 200, 500 of nog meer personen is.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord