Grote feesttent huren

grote feesttenhuren binnenaanzicht

Een grote feesttent huren is vaak de ideale oplossing voor een organisator. Een grote feesttent maakt het vinden van een geschikte locatie makkelijker, aangezien deze nu niet meer per se overdekt hoeft te zijn. Als er ergens een weiland, parkeerterrein of plein beschikbaar is, kan je daar de feesttent neerzetten en hoef je je geen zorgen meer te maken over de locatie. De grootte van de feesttent is dan een volgend punt om te bepalen.

Wat verstaat men onder een grote feesttent?

Grootte is natuurlijk relatief. De één vindt 5 bij 10 meter groot en de ander begint pas te praten over een grote feesttent als een tent 15 bij 30 meter is. Bij PetersTenten kunnen onze tenten 5, 12, 15 of 20 meter breed worden. Ongeacht de breedte zal de zijwandhoogte 2,40 meter zijn. Wat betreft de lengte zijn er meer mogelijkheden.

Omdat onze tenten een vrije overspanning hebben, is praktisch elke lengtemaat mogelijk. We werken met vakken van 5 meter in lengte, dus de grote feesttent is te verlengen met stukken van 5 meter. Dus de tent kan zo lang worden als je maar wil.

Grote feesttent huren voor…

We weten nu dat als je een grote feesttent huurt, dat die ook echt heel erg groot kan worden. Maar waarvoor is zo’n grote feesttent huren dan praktisch? Voor welke feesten huur je een grote feesttent?

Bedrijfsfeesten

Een grote feesttent huren voor bedrijfsfeesten is een oplossing die past bij de gulden middenweg. Je hoeft geen geld uit te geven aan een dure feestlocatie als het bedrijfsfeest te groot is om die in het bedrijf zelf te houden. Een leuke bijkomstigheid is dat een grote feesttent het bedrijfsfeest een extra bijzonder tintje geeft.

Evenementen

Een grote feesttent huren kan je zeker doen voor een evenement. De soorten evenementen die je kan huisvesten in een grote feesttent zijn haast oneindig. Dankzij de mogelijkheid voor verduistering is bijvoorbeeld ook een filmevenement mogelijk. Verder zijn evenementen die zich richten op culinaire onderwerpen, goede doelen of kunst geschikt voor een grote feesttent. Vraag ons naar de mogelijke extra’s.

Dorpsfeesten

Een grote feesttent huren voor een dorpsfeest is haast een no-brainer. Hoe mooi het weer ook is, het zou zonde zijn als een dorpsfeest in het water valt door een onverwachte regenbui. En als het feest in de winter plaatsvindt, is een grote feesttent huren natuurlijk de oplossing. Vraag ons naar de mogelijkheden om een grote feesttent te verwarmen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie