Feesttenten te huur, alle mogelijke combinaties.

feesttenten te huur Kermistent met horecatent in Herpen

Als je zoekt op feesttenten te huur, krijg je heel erg veel resultaten te verwerken. Daarom is het goed om te beseffen welke mogelijkheden er allemaal zijn. Uiteraard kunnen we niet alle mogelijkheden af, maar hieronder staan wel een aantal voorbeelden van tentcombinaties.

Feesttenten te huur: één feesttent

Met één tent kan je wel degelijk een evenement houden, feestje geven of een concert laten plaatsvinden. Die ene tent kan een vijf bij vijf meter zijn, maar ook twintig bij veertig meter. De standaard vloer hoeft er niet bij. Als alleen een overkapping al voldoende is, is dat uiteraard ook een mogelijkheid. Vergeet de uitbreidingsmogelijkheden niet die wij aanbieden bij het verhuren van een feesttent.

Feesttenten te huur: feesttent met podiumtent

Als één feesttent niet genoeg is, omdat er ook één of meerdere bands/DJ’s optreden, dan huur je er toch een podiumtent bij? Deze podiumtent, of waarschijnlijk vooral het overdekte podium, geeft het feest of evenement net de extra speciale tintje. Uiteraard zijn deze podia voorzien van een artiesteningang, laad- en losgelegenheid op podiumhoogte en zijn de podia afgerokt. Hou bij het combineren van een podiumtent en een feesttent rekening met de afmetingen van een podiumtent. Die zijn namelijk beschikbaar in lengtes van vijf of tien meter en in breedtes van vijftien of twintig meter.

Feesttenten te huur: feesttent met aansluitende overdekte schaatstent

Een feestje kan ook in de winter plaatsvinden. En als het klimaat een winterse sfeer in de weg zit, dan biedt een overdekte schaatstent de oplossing. Die is natuurlijk te combineren met een feesttent, wat het feest compleet maakt. Het biedt ruimte voor bepaalde praktische zaken (zoals de verhuur van schaatsen en kluisjes), maar het is ook een mogelijkheid om andere winterse activiteiten te huisvesten. Hierbij kan je denken aan lekkere (warme) winterse maaltijden, workshops of misschien zelfs wel een escape room in winterse stijl.

Feesttenten te huur: al het bovenstaande

Helemaal los gaan is natuurlijk ook een optie en combineer alle tenten. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie en al uw vragen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie