overdekte schaatstent huren

Het is nu volop zomer en het is meestal prachtig weer. Er zijn er maar weinig die nu aan schaatsen denken en toch zijn er wel een paar te vinden. De organisatoren van winterse activiteiten zijn nu al bezig met het regelen van locaties, vergunningen en partijen die het materiaal en/of de kennis hebben om onderdelen van deze winterse activiteiten te realiseren.

Schaatsen op natuurijs is een Nederlandse traditie die teruggaat tot in de Middeleeuwen. We hebben het hier wel over schaatsen als vermaak, want er zijn zelfs botten schaatsen gevonden uit de prehistorie die werden gebruikt om ijsvlakten makkelijker en sneller over te kunnen steken.

Helaas is door de opwarming van de aarde en de verandering van het klimaat schaatsen op natuurijs een ware bijzonderheid geworden in plaats van een jaarlijks terugkerend gebeuren. Daarom ziet men steeds meer mensen die overgaan op schaatsen op kunstijs, zeker als het niet vriest voor een langere periode.

Een overdekte schaatstent huren is de oplossing

Door een overdekte schaatstent te huren ben je verzekerd van een plek waar jong en oud kunnen schaatsen. Omdat de schaatstent overdekt is, ben je veel minder afhankelijk van de grillen van het weer. Want zelfs op kunstijs kan een regenbui roet in het eten gooien.

De vlakken voor de ijsvloer van de overdekte schaatstent worden met hulp van lasertechnologie geplaatst, zodat de bevriezing van het water zo gelijk mogelijk is.

Wat hoort nog meer bij een overdekte schaatstent?

Een overdekte schaatstent huren is één ding, maar er een succesvolle attractie van maken, is iets heel anders. Tegenwoordig red je het niet meer met alleen een lap ijs. Mensen willen muziek horen, schaatsen kunnen huren, iets kunnen eten of drinken en ga zo maar door.

Gelukkig kan je, naast de overdekte schaatstent, bij PetersTenten ook een verwarmde horecatent huren, wel zo lekker. De ijsvloeren, de inrichting van de horecatent en de faciliteiten die daar omheen horen, zijn ook via PetersTenten te huren. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord