Onze feesttenten zijn zeker bestemd tegen windstoten. Mocht het nodig zijn, veranderen wij de feesttent. Dit kan zowel met betonnen blokken die we naast de tent plaatsen als met ijzeren pennen die in de grond geslagen worden.

Peters feesttenten worden geleverd met vloerelementen, zijpanelen, noodverlichting en nooduitgangen en een verdeelkast met aansluitkabel. Indien gewenst kan de feesttent met allerlei extra´s uitgevoerd worden. Hierbij kunt u denken aan tafels, banken en barren.

Onze feesttenten hebben een vrije overspanning. Dit zorgt ervoor dat er geen palen in de tent staan en u alle ruimte heeft om ongehinderd feest te vieren.

Bij Peters tentenverhuur bieden we feesttenten in verschillende breedtematen. Ook kunnen we de lengte elke keer met 5 meter verlengen. Zo kunnen we het gewenste oppervlakte overkappen.

Dit is natuurlijk afhankelijk van de periode die u wenst. U huurt de feesttent voor de dag(en) die u wenst en waarop u de tent nodig heeft. Als u hier meer informatie over wilt ontvangen, kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Wij adviseren u graag over de maat van de feesttent. Zo zorgen we ervoor dat u een passend model ontvangt voor het aantal gasten dat u verwacht. Zo wordt voorkomen dat te tent te groot is en te ruim oogt, waardoor het lastig om een sfeer te creëren tijdens een feest.

Om de tent makkelijk te kunnen plaatsen, is het aan te raden dat de ondergrond zo vlak mogelijk is. Als u een feesttent op een ongelijke ondergrond met bijvoorbeeld een aflopend vlak wilt plaatsen, kunt u dit vooraf bij ons aangeven. We kijken dan graag hoe we een feesttent kunnen plaatsen. Verder is het belangrijk om er rekening mee te houden dat de ondergrond geen obstakels bevat die het plaatsen van de feesttent kunnen hinderen.

Onze feesttenten zijn perfect voor zowel bedrijfsfeesten als particuliere evenementen zoals verjaardagen en bruiloften. Ook voor dorpsfeesten, kermissen en Oranjefeesten zijn onze feesttenten zeer passend.

Ja, onze feesttenten bouwen wij volgens eurocode DIN EN 13782. Ze voldoen ook aan de voorwaarden voor brandveiligheid van NEN 8020-41. Wij beschikken over informatie die we u kunnen toesturen als u hier meer over wilt weten. U huurt bij ons een feesttent die geheel volgens de richtlijnen en veiligheidsnormen geplaatst wordt.