,

Covid-19 en tijdelijke tent verhuur

tijdelijke tent

Ook in deze onzekere tijden helpen we u graag als u op zoek bent naar tijdelijke tent verhuur om een corona-proof locatie te creëren. De tenten van Peterstenten.nl bieden allerlei mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een werktent huren, een extra kantine ruimte creëren, een ziekenhuis tent plaatsen of triage tenten bij ons huren. Wij helpen u om te zorgen dat uw bedrijf gewoon door kan werken. In een veilige omgeving voor uw werknemers, bezoekers en klanten.

Mogelijkheden voor een tijdelijke tent

Met onze tijdelijke tent oplossingen zijn er vele mogelijkheden. Zo plaatsen we snel een tijdelijke tent die u als (nood)accommodatie kunt gebruiken. Deze zijn naar wens in te richten. Natuurlijk kunnen we u ook meer vertellen over de invloed die de geldende maatregelen hebben op de ruimte die u wilt creëren. Hoe lopen bijvoorbeeld de looproutes? Hoe wordt een tijdelijke tent geventileerd? Hoe weet ik dat de tent die ik huur goed gereinigd is? Wij nemen uw vragen graag met u door.

Peterstenten.nl voor Corona-proof tijdelijke tenten

Wij bieden een ruim assortiment tenten die u voor verschillende doeleinden kunt inzetten. Natuurlijk zijn deze gecertificeerd en voldoen ze aan de strengste veiligheidseisen. Wij vinden een snelle en betrouwbare service belangrijk. Als u benieuwd bent wat we voor u kunnen betekenen, kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op (024) 641 70 18. U kunt ook een mailtje sturen naar info@peterstenten.nl. Wij werken vanuit Wijchen in de provincie Gelderland.

Mogelijkheden met een tijdelijke tent

Wij hebben verschillende types tenten beschikbaar. Afhankelijk van uw behoefte stellen we graag een passend soort tijdelijk tent voor. We zijn hierdoor flexibel in de omvang van de tijdelijke tent. Onze aluhallen bijvoorbeeld hebben geen palen in de tent. En als u alleen op zoek bent naar een overkapping, plaatsen we graag een tentoverkapping. Onze tenten kunnen naar uw wens worden ingericht en geconfigureerd.

Werktent huren

Mogelijk wilt u een werktent huren om te zorgen dat de dagelijkse bedrijfsvoering gewoon door kan gaan. En waarmee uw medewerkers op afstand van elkaar kunnen werken. Hiermee creëert u een snel een extra ruimte. Een werktent huren kan om bijvoorbeeld een kantine te maken waarin uw personeel op afstand van elkaar kan lunchen. Ook voor extra opslag kan een tijdelijke tent uitkomst brengen. En vinden de werkzaamheden van uw organisatie buiten plaats? Als u een werktent huren wilt, biedt u uw werknemers een droge en veilige werkplek.

tijdelijke tent plaatsen

Tirage tenten

Wij zorgen ook voor tijdelijke triage tenten op maat, zodat de controle op COVID-19 veilig verloopt. Hiermee hoeven mogelijk besmette patiënten uw locatie niet te betreden en kunnen ze in een passende omgeving gecontroleerd wordt. Hiermee creëert u een veilige omgeving met extra capaciteit. Met een triagetent beschikt u snel een noodvoorziening of een wachtruimte voor een teststraat. Als u meer wilt weten over het gebruik van onze tenten als triage tenten, neemt u gerust contact met u op. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

werktent huren

Ziekenhuis tent

Een triagetent kan ook als ziekenhuis tent gebruikt worden. Mogelijk heeft u behoefte aan extra ruimte bij uw ziekenhuis. Wij plaatsen graag een ziekenhuis tent waar zowel uw personeel als de patiënten veilig in kunnen verblijven.

tijdelijke tent

Mobiel stemlokaal

Om te zorgen dat inwoners veilig kunnen stemmen tijdens de landelijke verkiezingen, helpen we u graag om een mobiel stemlokaal te creëren. Zo kan iedereen op gepaste afstand, rekening houdend met de 1,5 meter regel, zijn stem uitbrengen.

 

Er is veel meer mogelijk met onze tijdelijke tent verhuur dat u mogelijk vooraf verwacht. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook een tijdelijke overkapping bij een terras of plein maken en snel een extra schoolruimte creëren. Wij helpen u graag om uw ideeën uit te werken, zodat u een extra ruimte ontvangt die voldoet aan alle protocollen en maatregelen voor COVID-19. Zo zorgen we samen dat u de meest geschikte oplossing ontvangt. Wij kunnen de tijdelijk tent snel leveren en monteren.