Peters Tentenverhuur bij de ijsbaan

Rond het winterseizoen is elk jaar een leuke en vaak druk bezochte attractie, die de sfeer van de winter in alle positiviteit raakt: “de ijsbaan”.
Dat ijsbanen op zich een attractie vormen die jaarlijks zorgt voor lachwekkende, ongemakkelijke, maar vooral ook uitermate gezellige bijeenkomsten hoeft niet benadrukt te worden.
Maar wat zorgt er voor dat deze ijsbanen een druk bezocht evenement blijven? De sfeer van warme glühwijn of chocolademelk op het houten bankje, het comfort van de terrasverwarming en het uitzicht op de kinderen, familie en geliefden, vormen in essentie het genot van de koude witte winterdagen.

Werkt u ook mee aan de organisatie van een ijsbaan? Dan is het verstandig u goed in te lezen welke tent uw ijsbaan nodig heeft, of beter, welke tent uw ijsbaan verdient.
De mogelijkheden zijn eindeloos en met de ontwikkeling van terrasverwarming en barfaciliteiten hoeft er aan een ijsbaan niets te ontbreken om het tot nummer één gespreksonderwerp van de stad te maken.
Peterstenten verzorgt voor uw ijsbaan niet alleen de tent, maar ook de vloeren die de baan moeten ondersteunen en de constructie om de baan heen.
Er wordt altijd speciaal aandacht geschonken aan gebruiksgemak en nauwkeurigheid. Door bijvoorbeeld vloeren te plaatsen rondom de ijsbaan die slijtage van de schaatsen voorkomen en het, met behulp van lasertechnologie, waterpas maken van de vloeren, garandeert Peterstenten de hoogwaardige kwaliteit van de constructie.

Heeft u vragen met betrekking tot de mogelijkheden, denkend aan bijvoorbeeld het verschaffen van bar- en terrasmogelijkheden, verwarming en de algehele vormgeving van de tent, dan staat Peterstenten altijd garant voor advies.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie