Jubileum tent voor een passende viering!

Bruilofttent luxe tent

Een jubileum is een gebeurtenis die u waarschijnlijk niet ongemerkt voorbij wilt laten gaan. Of het nu gaat om een persoonlijk jubileum van een huwelijk of een bedrijfsjubileum van iemand die bijvoorbeeld 25 jaar in dienst is. Het herdenken van een specifieke gebeurtenis verdient vaak een feest. Om de viering speciaal te maken, wilt u natuurlijk dat alles goed geregeld is. Er is tenslotte geen tweede kans en kunt u een mijlpaal maar één keer vieren. Naast bijvoorbeeld hapjes en drankjes is de locatie met feestelijke aankleding een onmisbaar onderdeel van het feest. Peters Tentenverhuur helpt u graag aan een passende feesttent voor het jubileum.

Welke jubilea zijn reden voor een feestje?

Bedrijven vieren buiten het jubileum van medewerkers ook het jubilea van de organisatie zelf. Dit komt mede doordat bedrijven vaak al tientallen of zelfs al meer dan honderd jaar bestaan. Voor jubilea in de persoonlijke sfeer, zijn de meest gevierde jubilea wanneer het gaat om huwelijksverjaardagen 12½ jaar (ook wel koper genoemd), 25 jaar (ook wel zilver genoemd), 40 jaar (ook wel robijn genoemd), 45 jaar (ook wel saffier genoemd), 50 jaar (ook wel goud genoemd) en 60 jaar (ook wel diamant genoemd).

Inrichting van de jubileum feesttent

Uiteraard kan er bij het vieren van een jubilea een tent niet ontbreken. U bent dan ook hiervoor aan het juiste adres bij Peters Tentenverhuur. Wij zullen er alles aan doen om uw jubilea zo perfect mogelijk te maken. Elk jubileum is anders en kan op verschillende manieren gevierd worden. Mogelijk wilt u een speech houden voor de jubilaris of worden er stukjes opgevoerd. Dan kan een tent met een podium passend zijn. Wordt het jubileum met een staande receptie gevierd of juist met een diner waarbij alle gasten aan tafels zitten? Afhankelijk van het soort feest en de inrichting, kunnen wij een passende maat tent voorstellen. Naast de tent kunnen wij u ook helpen aan allerlei extra’s. Wij regelen graag de accessoires om presentaties met een beamer te projecteren, u heeft de optie om rolstoel oprijplaten erbij te regelen en ook voor toiletvoorzieningen kunnen wij u adviseren.

Soorten tenten voor jubilea

Bij Peters Tentenverhuur kunt u uit verschillende soorten tenten kiezen voor het vieren van een jubileum. Graag zetten we enkele populaire soorten tenten voor u op een rij. Wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een offerte aanvragen? Neemt u gerust contact met ons op!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie