Jubileum met een tent

Bruilofttent luxe tent

Een jubileum betekent een herdenking van een gebeurtenis, vaak wordt met een jubileum een huwelijksverjaardag of indiensttreding bedoeld. Ook bedrijven vieren jubilea. Meestal wordt aan iemand die 25 jaar in dienst is dit feest aangeboden. Een tweede feest wordt gegeven wanneer iemand 40 jaar in dienst is. Door de invoering van de VUT, het brugpensioen en de grotere wisseling van banen komen deze feesten tegenwoordig steeds minder voor.

Bedrijven vieren buiten het jubileum van medewerkers ook het jubilea van de organisatie zelf. Dit komt mede doordat bedrijven vaak al tientallen of zelfs al meer dan honderd jaar bestaan. Deze jubilea worden meestal gevierd met een jubileumboek, hierin worden dan oudere verhalen, foto’s en overige bewaard, zodat hier altijd weer op teruggekeken kan worden.

De meest gevierde jubilea wanneer het gaat om huwelijksverjaardagen zijn 12½ jaar (Ook wel koper genoemd), 25 jaar (Ook wel zilver genoemd), 40 jaar (Ook wel robijn genoemd), 45 jaar ( Ook wel saffier genoemd), 50 jaar (Ook wel goud genoemd) en 60 jaar (Ook wel diamant genoemd). Natuurlijk zijn er veel meer jaren waarbij iets gevierd kan worden, maar dit wordt meestal niet gedaan. De jubilea die gevierd kunnen worden liggen tussen de 14 dagen en de 80 jaar. Het is volgens sommigen gebruikelijk om bij een jubileum cadeaus te geven die van dat materiaal gemaakt zijn.

Uiteraard kan er bij het vieren van een jubilea een tent niet ontbreken, u bent dan ook hiervoor aan het juiste adres bij Peterstenten, Peterstenten zal er alles aan doen om uw jubilea zo perfect mogelijk te maken. Dit door middel van verschillende opties die mogelijk zijn bij het huren van een tent, zo kunt u presentaties met een beamer projecteren, heeft u de optie om rolstoel oprijplaten erbij te krijgen en kan er zelfs een podium in de tent worden geplaatst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie