Feesttent huren voor een voetbalwedstrijd

In 2018 hebben wij zeker niet stil gezeten. De tentenverhuur is elk jaar weer een belangrijk onderdeel voor grote evenementen. Met het Nederlandse weer is het ook een logische keuze om de juiste tent te zoeken bij een event. Meestal zijn het tenten om een deel van het evenement de beschermen van het weer of wind te geven. Echter kan je bij ons ook terecht voor echt grote tenten, dit kan met gemak 100 meter lang en maximaal 20 meter breed. In deze opstelling heb je al 2000 m2 aan ruimte gecreëerd.

Meestal kom je met kleinere tenten al wel uit. Toch zien we dat zeker in dit seizoen er vaker gekozen wordt voor grotere tenten. Zo hebben wij voor SV Kozakkenboys een voetbalclub uit de provincie Noord-Brabant een grote podiumtent neergezet met ernaast nog een kleine feesttent. Dit ter voorbereiding voor de wedstrijd voor de KNVB beker tegen Vitesse. Helaas is bij het schrijven van dit artikel, het slechte nieuws al binnen dat ze 2-1 tegen Vitesse hebben verloren.  Wel zitten ze nog in de wedstrijd om hun kans alsnog te kunnen pakken.

Voor dit soort events zijn tenten van een lengte van 30 meter en een breedte van 12 goed geschikt om een binnenplek te geven voor eventuele horeca gelegenheden, of met slecht weer toch een optie te hebben om ook binnen een winst, in dit geval een “bijna winst” te kunnen vieren. Een tent over het hele veld heen zetten om ook gegarandeerd droog te kunnen voetballen is natuurlijk niet mogelijk met de normale feesttenten. Wel kunnen wij indien dit nodig is samen met jou uitzoeken wat een andere leuke carrière is ten opzichte van een voetbalteam managen.

Al met al is de ondergrond van bijvoorbeeld een voetbalveld soms heel zwak of zacht door weersomstandigheden. Zo kan je standaard partytent er behoorlijk ongeschikt voor blijken. Voor een zachte ondergrond wordt er door PetersTenten eerst een solide vloer neergelegd. Dit kan natuurlijk allerlei toepassingen hebben, wel zien we dat dit meestal wordt toegepast voor gras. De vloeren leggen wij met een heftruck neer, om ze daarna waterpas met lasers als één geheel te laten overkomen. Onze afmetingen voor vloeren zijn het volgende:

  • 5 meter x 2,50 meter
  • 6 meter x 2,50 meter
  • 7,50 meter x 2,50 meter

Met deze afmetingen zijn wij voor bijna alle tentgroottes goed voorbereidt. Wel kan dit voor ons het meeste werk met zich meebrengen. Je kan je voorstellen dat als het een keer goed stormt wanneer onze vloeren in een mooi gazonnetje ligt, dit het nodige schoonmaakwerk met zich meebrengt. Maar echt hard hout is niet stuk te krijgen en echt staal roest niet. Wanneer dit dan ook nog met een laser recht is gelegd. PetersTenten is koploper als het gaat om een goede vloer dat precies toelaat wat jij nodig hebt, schone schoenen.