Wij leveren tenten geheel volgens uw wensen. Wij kunnen de grootte leveren die u nodig heeft. En waar nodig de tent verder aankleden met bijvoorbeeld statafels, een tapinstallatie en toiletvoorzieningen. De kosten zijn dan ook geheel afhankelijk van uw situatie. Bij Peters Tentenverhuur maken we graag een vrijblijvende offerte om u inzicht in de kosten te geven.

Als u een bruiloft tent huren gaat, is de omvang hiervan natuurlijk belangrijk. Bereken vooraf hoeveel ruimte u verwacht nodig te hebben. Hoeveel gasten heeft u uitgenodigd? Moeten er tafels en stoelen in de bruiloft tent geplaatst worden en eventueel een dansvloer of een podium voor een band? Wij denken natuurlijk graag met u mee zodat u het juiste formaat ontvangt.

Een geschikte tent voor de ideale bruiloft kan op vele manier ingezet worden. U kunt de tent gebruiken als u bijvoorbeeld buiten trouwen gaat en voor beschutting wilt zorgen. Ook kan een bruiloft tent gebruikt worden tijdens het diner, de receptie en het feest! Wij denken graag mee over de perfecte oplossing voor bruiloft tenten.