Peters Tentenverhuur maakt graag een offerte op maat voor u. Zo berekenen we een prijs voor een aluhal huren die precies aansluit bij uw wensen. Wilt u een standaard afmeting alu tent, wilt u de tent verder personaliseren met bijvoorbeeld tafels en stoelen of juist verwarming of airco toevoegen? Of basis van uw specifieke situatie zetten wij graag de kosten voor verhuur op een rij.

Aluhallen van Peters Tentenverhuur worden standaard geleverd met zwaarlast vloerelementen. Deze ondergrond kunt u bedekken met bijvoorbeeld systeemvloeren of tapijttegels, afhankelijk van het evenement en uw wensen. Wij adviseren u hier graag over.

Een aluhal is een zeer geschikte tent als u op zoek bent naar een luxe, sterke constructie met een vrije binnenruimte. Een alu tent heeft namelijk geen palen in de tent zelf, waardoor gasten tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een bruiloft of een andere gelegenheid geen obstakels in de tent tegenkomen.

Peters Tentenverhuur levert aluhallen standaard inclusief zwaarlast vloerelementen. Dit is een geschikte vloer die ervoor zorgt dat de aluhal op zijn plek blijft staan, ook bij zware windstoten. Indien gewenst kunnen er blokken beton of grondpennen worden gebruikt om de tent verder te verankeren.