Tentenverhuur Limburg

Peterstenten is uw specialist voor tenten verhuur in Limburg, Het maakt hierbij niet uit of u zakelijk of particulier een tent wilt huren in limburg. 

Ruim aanbod, alles voor uw gasten

U kunt bij Peters Tentenverhuur terecht voor verschillende soorten tenten. Wij staan tot uw dienst, zodat u al uw gasten in Limburg op een goede manier kunt verwelkomen. Zoek niet verder, en vind de juiste tent voor uw evenement bij peterstenten!

Tent huren in Limburg, ons aanbod

Peterstenten heeft een veelzijdig aanbod in Limburg als het aankomt op tenten huren in Limburg.

Feesttent

In Limburg houdt men van lekker feesten. Wanneer u een feest evenement gaat organiseren dan kunt u bij ons terecht voor de beste feesttenten. Onze feesttenten zijn geschikt evenementen groot en klein.

Ze zijn geschikt voor festivals en andere evenementen, maar ook voor de particulier biedt Peterstenten feesttenten zoals bijvoorbeeld voor een grote bruiloft.

U kunt uw feest of bruiloft perfect geven, omdat wij tenten verhuren voor grote en kleine gezelschappen. U kunt uw feest of bruiloft bijvoorbeeld geven op de door u aangegeven locatie, en Peters Tentenverhuur helpt u met een kwalitatieve tent. Een bar huren of andere aankleding voor deze tenten is tevens mogelijk (buffet).

Aluhallen

Tentenverhuur Limburg bij Peterstenten kan ook voor aluhallen. Dit zijn tenten die bestaan uit een aluminium frame. Brede overdekte overkappingen zijn mogelijk aangezien de dakspanten niet veel wegen.

Ook aluhallen kunnen voor alle evenementen worden gebruikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Podiumtenten

Een podium tent huren in Limburg kan ook bij ons. Wanneer u op zoek bent naar een tent voor een festival of aan ander groot optreden, dan bieden wij de beste mogelijkheden voor u om te huren.

Een podiumtent huren kan onder meer voor op straat of op een festivalterrein. Verder hebben deze tenten zijwandhoogte van rond de 4 meter. Verder zijn deze tenten volledig verduisterd, waardoor gebruik van licht tijdens uw evenement zeer goed kan worden geregeld.

Podiumtenten voor uw evenement zijn makkelijk te plaatsen tegen een feesttent of aluhal. Uiteraard zijn ze voorzien van een verhoogd podium.

Tentoverkapping

Een tentoverkapping is een aanrader als ideale toevoeging van uw feest. Wanneer u een buiten evenement organiseert, dan is een tentoverkapping een goede keuze. Ook bij plotseling slecht weer hoeft een evenement dan niet te worden afgeblazen en kan het gewoon doorgaan.

Schaatstent

Wilt u een schaatsevenement in de buurt organiseren? Schaatstenten vindt u ook bij Peterstenten. Met een schaatstent in de creëert u in de buurt de optimale ruimte om een schaatsevenement in te organiseren!

U zorgt voor een echt spektakel met de schaatstent!

Overal in Limburg uitstekende service

Peterstenten levert overal in Limburg, het maakt niet uit vanuit waar u precies huurt. Wij helpen u bij allerlei verschillende evenementen in Limburg.

Maastricht

Veel evenementen in Limburg worden georganiseerd in Maastricht. De mooie hoofdstad van deze prachtige provincie. Ook in Maastricht leveren wij tenten wanneer en waar u dat wilt.

Heerlen

Een ander voorbeeld is Heerlen. Peters Tentenverhuur levert uiteraard ook in Heerlen. Dit is een andere populaire Limburgse stad waar velen graag evenementen organiseren. Ook vanuit hier kunt u terecht bij ons voor al uw wensen.