Tentenverhuur Limburg

Peterstenten is uw specialist voor tenten verhuur in Limburg, Het maakt hierbij niet uit of u zakelijk of particulier een tent wilt huren in limburg. 

Ruim aanbod, alles voor uw gasten

U kunt bij Peters Tentenverhuur terecht voor verschillende soorten tenten. Wij staan tot uw dienst, zodat u al uw gasten in Limburg op een goede manier kunt verwelkomen. Zoek niet verder, en vind de juiste tent voor uw evenement bij peterstenten!

Tent huren in Limburg, ons aanbod

Peterstenten heeft een veelzijdig aanbod in Limburg als het aankomt op tenten huren in Limburg.

Feesttent

In Limburg houdt men van lekker feesten. Wanneer u een feest evenement gaat organiseren dan kunt u bij ons terecht voor de beste feesttenten. Onze feesttenten zijn geschikt evenementen groot en klein.

Ze zijn geschikt voor festivals en andere evenementen, maar ook voor de particulier biedt Peterstenten feesttenten zoals bijvoorbeeld voor een grote bruiloft.

U kunt uw feest of bruiloft perfect geven, omdat wij tenten verhuren voor grote en kleine gezelschappen. U kunt uw feest of bruiloft bijvoorbeeld geven op de door u aangegeven locatie, en Peters Tentenverhuur helpt u met een kwalitatieve tent. Een bar huren of andere aankleding voor deze tenten is tevens mogelijk (buffet).

Aluhallen

Tentenverhuur Limburg bij Peterstenten kan ook voor aluhallen. Dit zijn tenten die bestaan uit een aluminium frame. Brede overdekte overkappingen zijn mogelijk aangezien de dakspanten niet veel wegen.

Ook aluhallen kunnen voor alle evenementen worden gebruikt voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Podiumtenten

Een podium tent huren in Limburg kan ook bij ons. Wanneer u op zoek bent naar een tent voor een festival of aan ander groot optreden, dan bieden wij de beste mogelijkheden voor u om te huren.

Een podiumtent huren kan onder meer voor op straat of op een festivalterrein. Verder hebben deze tenten zijwandhoogte van rond de 4 meter. Verder zijn deze tenten volledig verduisterd, waardoor gebruik van licht tijdens uw evenement zeer goed kan worden geregeld.

Podiumtenten voor uw evenement zijn makkelijk te plaatsen tegen een feesttent of aluhal. Uiteraard zijn ze voorzien van een verhoogd podium.

Tentoverkapping

Een tentoverkapping is een aanrader als ideale toevoeging van uw feest. Wanneer u een buiten evenement organiseert, dan is een tentoverkapping een goede keuze. Ook bij plotseling slecht weer hoeft een evenement dan niet te worden afgeblazen en kan het gewoon doorgaan.

Schaatstent

Wilt u een schaatsevenement in de buurt organiseren? Schaatstenten vindt u ook bij Peterstenten. Met een schaatstent in de creëert u in de buurt de optimale ruimte om een schaatsevenement in te organiseren!

U zorgt voor een echt spektakel met de schaatstent!

Overal in Limburg uitstekende service

Peterstenten levert overal in Limburg, het maakt niet uit vanuit waar u precies huurt. Wij helpen u bij allerlei verschillende evenementen in Limburg.

Ontdek meer over tentenverhuur in:

Maastricht

Veel evenementen in Limburg worden georganiseerd in Maastricht. De mooie hoofdstad van deze prachtige provincie. Ook in Maastricht leveren wij tenten wanneer en waar u dat wilt.

Heerlen

Een ander voorbeeld is Heerlen. Peters Tentenverhuur levert uiteraard ook in Heerlen. Dit is een andere populaire Limburgse stad waar velen graag evenementen organiseren. Ook vanuit hier kunt u terecht bij ons voor al uw wensen.

——— Veelgestelde vragen ———

Of u nu in Noord of in Zuid Limburg een evenement organiseert, voor elke gelegenheid kunnen wij een tent leveren. Verjaardagsfeesten en jubilea, bruiloften, bedrijfspresentaties, pleinfeesten, carnavalsfeesten, dorpsfeesten, voor elk type gelegenheid kunt u een tent bij ons huren.

In het ruime assortiment tenten bij Peters Tentenverhuur vindt u verschillende soorten tenten. Zo is er altijd een passende tent voor uw feest beschikbaar. Wij bieden onder meer feesttenten. Ook voor aluhallen waarbij er in de tent zelf geen palen staan en voor podiumtenten met een verhoogd podium in de tent bent u ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag, ook als u op zoek bent naar bijvoorbeeld schaatstenten. Bekijk vooral de verschillende mogelijkheden op onze website.

Peters Tentenverhuur helpt u ook graag aan de aankleding van de tent. Hierbij kunt u denken aan statafels, verwarming, een bar met een biertap en toiletvoorzieningen. Geef vooral uw wensen aan ons door en wij maken graag een voorstel voor een tent inclusief aankleding en inrichting.

Als u op zoek bent naar een gratis offerte voor tentenverhuur Limburg, helpt Peters Tentenverhuur u graag verder. Neemt u vooral contact met ons op, deel uw wensen wij maken graag vrijblijvend een voorstel op maat.

Het is afhankelijk van uw evenement wat de ideale tent is. Zaken als de hoeveelheid gasten die u in de tent wenst te ontvangen en de inrichting met tafels en stoelen of juist een dansvloer bepalen mede wat een geschikte tent is. Peters Tentenverhuur biedt diverse soorten en maten tenten, zodat we altijd een passende oplossing voor uw evenement kunnen bieden.