Wij leveren tenten geheel volgens uw wensen. Wij kunnen de grootte leveren die u nodig heeft. En waar nodig de tent verder aankleden met bijvoorbeeld statafels, een tapinstallatie en toiletvoorzieningen. De kosten zijn dan ook geheel afhankelijk van uw situatie. Bij Peters Tentenverhuur maken we graag een vrijblijvende offerte om u inzicht in de kosten te geven.

Als u een bruiloft tent huren gaat, is de omvang hiervan natuurlijk belangrijk. Bereken vooraf hoeveel ruimte u verwacht nodig te hebben. Hoeveel gasten heeft u uitgenodigd? Moeten er tafels en stoelen in de bruiloft tent geplaatst worden en eventueel een dansvloer of een podium voor een band? Wij denken natuurlijk graag met u mee zodat u het juiste formaat ontvangt.

Een geschikte tent voor de ideale bruiloft kan op vele manier ingezet worden. U kunt de tent gebruiken als u bijvoorbeeld buiten trouwen gaat en voor beschutting wilt zorgen. Ook kan een bruiloft tent gebruikt worden tijdens het diner, de receptie en het feest! Wij denken graag mee over de perfecte oplossing voor bruiloft tenten.

Peters Tentenverhuur maakt graag een offerte op maat voor u. Zo berekenen we een prijs voor een aluhal huren die precies aansluit bij uw wensen. Wilt u een standaard afmeting alu tent, wilt u de tent verder personaliseren met bijvoorbeeld tafels en stoelen of juist verwarming of airco toevoegen? Of basis van uw specifieke situatie zetten wij graag de kosten voor verhuur op een rij.

Aluhallen van Peters Tentenverhuur worden standaard geleverd met zwaarlast vloerelementen. Deze ondergrond kunt u bedekken met bijvoorbeeld systeemvloeren of tapijttegels, afhankelijk van het evenement en uw wensen. Wij adviseren u hier graag over.

Een aluhal is een zeer geschikte tent als u op zoek bent naar een luxe, sterke constructie met een vrije binnenruimte. Een alu tent heeft namelijk geen palen in de tent zelf, waardoor gasten tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een bruiloft of een andere gelegenheid geen obstakels in de tent tegenkomen.

Peters Tentenverhuur levert aluhallen standaard inclusief zwaarlast vloerelementen. Dit is een geschikte vloer die ervoor zorgt dat de aluhal op zijn plek blijft staan, ook bij zware windstoten. Indien gewenst kunnen er blokken beton of grondpennen worden gebruikt om de tent verder te verankeren.

Onze feesttenten zijn zeker bestemd tegen windstoten. Mocht het nodig zijn, veranderen wij de feesttent. Dit kan zowel met betonnen blokken die we naast de tent plaatsen als met ijzeren pennen die in de grond geslagen worden.

Peters feesttenten worden geleverd met vloerelementen, zijpanelen, noodverlichting en nooduitgangen en een verdeelkast met aansluitkabel. Indien gewenst kan de feesttent met allerlei extra´s uitgevoerd worden. Hierbij kunt u denken aan tafels, banken en barren.

Onze feesttenten hebben een vrije overspanning. Dit zorgt ervoor dat er geen palen in de tent staan en u alle ruimte heeft om ongehinderd feest te vieren.