Goede locatie voor een tent

Klein podium in podiumtent

Wilt u een tent huren maar weet u niet zeker of die wel past, of waar die misschien wel zou passen? Dan is het natuurlijk om een idee te hebben van wat goede locaties zouden zijn voor het plaatsen van een tent.

Uiteraard zou een tent bij u in de achtertuin kunnen staan, mits deze groot genoeg is voor de grootte van de tent die u nodig heeft, maar wanneer dit groter is dan uw achtertuin dan houdt dit al snel op. In dit soort situaties kunt u natuurlijk altijd uw tent plaatsen op een groot grasveld in de buurt, als deze aanwezig is. U kunt ook kiezen voor een buitenlocatie of park van een feestlocatie, het huren van deze grond zou in dit geval echter niet volledig zonder kosten zijn. Wel heeft u hierdoor vaak faciliteiten als de wc, water en elektriciteit al geregeld.

Belangrijk voor de keuze van het kiezen van de perfecte locatie voor de tent is natuurlijk wel wat u precies wilt gaan doen, gaat het om een buurt barbecue dan is het natuurlijk ideaal om te kiezen voor een geschikte plek in uw eigen buurt. Gaat het echter om een bruiloft of een bedrijfsfeest dan is het vaak handiger om te gaan voor een park van een feestlocatie.

Natuurlijk moet u ook de ondergrond van de locatie in gedachte nemen. Wanneer u een tent huurt met een vloer erin dan is het natuurlijk belangrijk dat deze vloer ook recht komt te liggen. Daarom is het erg belangrijk om te weten op wat voor ondergrond de tent precies komt te staan. Zodat wij hier ook rekening mee kunnen houden bij het leggen van de vloer in de tent. Wij gebruiken bij oneven ondergrond vulhout om de ondergrond uit te vullen.

Ook is het erg belangrijk om goed na te gaan of er wel of niet een vergunning nodig is voor het plaatsen van een tent. Dit verschilt vaak per gemeente, dus voor de zekerheid is het handig om dit na te gaan bij de gemeente waar u de tent wilt plaatsen, deze kunnen u vaak precies vertellen wat wel en niet mag.

Bij onzekerheden over een locatie of andere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kunt u doen via het nummer (024) 641 70 18 of door te mailen naar info@peterstenten.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie